Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENO 11 OSOBA

Putovao iz Zagreba u Delnice iako mu je određena samoizolacija, a nije imao ni propusnicu

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
28.12.2020.
u 12:55

Policija ga je zaustavila na izlazu s autoceste te je tada ustanovila da su mu određene mjere samoizolacije koju je trebao provesti u Zagrebu.

Čak 11 osoba policija je 27. prosinca uhvatila u kršenju mjera povezanih s COVIDOM-19, priopćila je policija. U četiri slučaja na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak zatečeno je po troje državljana Hrvatske i Austrije te državljanin Bosne i Hercegovine, koji pokušali izaći iz Hrvatske iako im je izrečena mjera samoizolacije.

U još dva slučaja istim graničnim prijelazima zatečeno je i troje državljana Njemačke te državljanke Ukrajine, koji su prije nekoliko dana ušli u Hrvatsku te su lagali da su samo u tranzitu kroz Hrvatsku. No umjesto da prođu kroz Hrvatsku kao što su kazali graničnim policajcima, oni su se u Hrvatskoj zadržali, što je ustanovljeno kada su pokušali izaći iz Hrvatske.

Osim toga, 26. prosinca je na području Delnica zatečen 73-godišnjak kojeg se sumnjičio da je prekršio mjere samoizolacije. Policija ga je zaustavila na izlazu s autoceste te je tada ustanovila da su mu određene mjere samoizolacije koju je trebao provesti u Zagrebu. ustanovljeno je i da nije imao ni propusnicu za putovanje u drugu županiju.

Komentara 2

RA
RACMAN
14:02 28.12.2020.

E stari odu tebi četri mirovine u HR proračun.

AA
aabbcc
13:06 28.12.2020.

Sramota da mu ta HR putovnica vise nista ne vrijedi samo je djabe vade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije