Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADREALNE SCENE

Putinov saveznik predlaže nuklearne napade na tri članice NATO-a

Vladimir Solovjov
Screenshot/Twitter
08.03.2024.
u 22:03

"Zapad se neće zaustaviti ni pred čime. Mi se moramo boriti protiv toga sa svime čime raspolažemo", poručio je.

Vladimir Solovjov, poznat kao jedan od glavnih propagandista Kremlja, šokirao je javnost svojim prijedlogom nuklearnog napada na tri članice NATO saveza: Francusku, Njemačku i SAD. Ideju je iznio u svojoj televizijskoj emisiji "Večer s Vladimirom Solovjevom".

Gosti u emisiji, među kojima je bio i Andrej Sidorov, zamjenik dekana na Moskovskom državnom sveučilištu, raspravljali su o potencijalnim ciljevima nuklearnog napada na zapadne gradove. "Pitanje nije trebamo li ili ne koristiti nuklearno oružje, pravo pitanje je protiv koga ga trebamo upotrijebiti", poručio je Sidorov, koji je izdvojio Sjedinjene Američke Države kao najveću prijetnju za Rusiju.

Dok je Sidorov govorio, ubacivao se voditelj emisije Solovjov, koji je počeo nabrajati gradove koje bi trebalo napasti. "Pariz, Marseille, Lyon. Što bismo trebali uništiti u Njemačkoj za njihov Taurus?" upitao je, na što su gošće emisije sasvim ozbiljno počele nizati svoje prijedloge.

"Hamburg, Garmisch-Partenkirchen? Garmisch-Partenkirchen je malen, ne vrijedi projektila. Projektili su preskupi i vrijede više od toga", kazao je Sidorov. Na to je voditelj emisije, poznati protagonist ideja ruskog čelnika Vladimira Putina, nastavio nabrajati imena europskih gradova. "Možda München? Možda bismo trebali imati glasovanje publike, vidjeti koje su gradove spremni poštedjeti", kazao je sasvim ozbiljno.

VEZANI ČLANCI:

Sidorov se zatim iznova okrenuo prema SAD-u. "Oni su glavni igrač. Sve ove europske zemlje koje smo naveli samo su njihove lutke. Glavni igrač sada nije u dobroj situaciji, a mi moramo kreirati situaciju u kojoj on neće moći igrati", poručio je. 

Tu se iznova uključio Solovjov, koji je ponovio da se "Rusija mora obračunati s Europljanima". Ostali gosti predložili su zatim da se Europljanima ukine dotok plina, ali za voditelja emisije to je "preblaga kazna". "U ovom trenutku čak ni upotreba nuklearnog oružja neće zaključiti ovaj rat. Ljudsko ludilo je doseglo svoje granice. Zapad se neće zaustaviti ni pred čime. Mi se moramo boriti protiv toga sa svime čime raspolažemo", kazao je, među ostalim. 

GALERIJA Noćni marš 2024. godine

Vladimir Solovjov
1/27

Komentara 18

SI
Silvio1
23:25 08.03.2024.

Puno gradova na zapadu bi trebalo uništiti da Rusija pobijedi. Tu je zapad u prednosti jer da se uništi Rusija dovoljno je uništiti Moskvu i Petrograd ostalo je hladna i beživotna ledena pustinja.

XX
XXXL
00:19 09.03.2024.

Primitivna budala Solovjov, očito ne kuži da tko prvi opali nuklearnu raketu umire kao drugi.

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
23:16 08.03.2024.

Zar misli da zapad nebi uzvratio udarac, pa 90% Rusa živi u njihovih top 20 gradova. A vidjeli smo te ruske S sustave da nisu pouzdani kako su ih hvalili, tako da bi lako obrana bila probijena. Ne mogu poraziti Ukrajinu a planiraju na zapad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije