Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna i javna moć
Povratak na članak

Putin je primjer kako obavještajne resurse iskoristiti za uspostavljanje neograničene vlasti

Je li prijelaz iz tajne službe u politiku nedvojben? Tajnu i javnu moć se u biti ne bi trebalo miješati, rekao je Alexander Andreev.

Komentari 56

BF
brkonja fra brkati
18:45 03.04.2015.

Još jedan idiotski uradak iz cionističkih tvornica laži."Blijedi obavještajac bez karizme" ????? Kakva nebuloza.Ima na zapadu snimljen film o Vladimiru Putinu i kako je došao na čelo Rusije.Kad slušam ove šestokrake talibane i njihove medije,kao da je Putin pao saa kruške,Vladimir Putin je izabran od strane proruskog lobija,kojem je bilo dosta propadanja Rusije za vrijeme jelcina i koji je htio spriječiti pljačku i uništenje Rusije od strane cionista,koji su već spremali svog kandidata Khodorkovskog,koji je sa novcem Rothschilda i Rockfellera kupovao velike ruske energetske kompanije.Putin je od strane proruskog lobija ocijenjen kao izuzetno sposoban,metodičan i taktičan analitičar,koji posjeduje sve potrebne sposobnosti da vodi Rusiju u teškim trenucima.Dolaskom Putina,cionistički banditi su spriječeni u svom zločinačkom naumu.Otud i njihovo bjesomučno lajanje preko medija koje su okupirali kao i banke na zapadu.U Rusiji se brani Slobodan Svijet,koji je na zapadu okupiran od židovskih bankara,koji vladaju sa SAD i EU.U EU je to preko nedemokratske tvorevine i diktature EK,gdje se državama iz nekakvih rupa šalju direktive,koje su odraz diktata tajnih centara moći i nemaju veze sa voljom naroda.U SAD,ciobanksteri financiraju i demokrate i republikance,tako da je to najkorumpiraniji višestranački sustav na svijetu.A zakonski sve dozvoljeno.Kako jednom reče stari vampir David Rockfeller:" Nije važno tko je na vlasti dok mi kontroliramo novac" !! Mediji poput Deutsche Welle se bave diktaturom u Rusiji,a oni sami prenose umotvorine koje su sklepane u cionističkim tvornicama laži,koji sire mržnju između svih nacija i vjera,ne bili se pobili,a jedino oni profitirali.Bolesna fašistička gamad.

VL
ZL
zlocinackaplatforma112
17:40 03.04.2015.

Deutsche welle može pisati i kako je udbaškoskojevska garnitura u RH počevši od mesića pa preko yusipovića do druga zoke osvajala vlast,također koristeći udbaške i komunističke resurse koji su u hrvatskoj još uvjek instalirani na svim bitnim pozicijama no za razliku od naših komsomolaca Putin se bori za svoj narod i državu.Ne treba zaboraviti da je njegov predhodnik,pijančina jeljcin od rusije napravio razvaline....baš kao i ovi naši harlekini,vicmajstori i prijetvorni klaviristi.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:08 03.04.2015.

Vjerojatno se ugledao na George H. W. Busha koji je na predsjednicko mjesto dosao kao bivsi direktor CIA-e.

VL
ST
strsljen2013
19:17 03.04.2015.

POWER, UNLIMITED POWER! :)

VL
RA
ranko75
18:03 03.04.2015.

Ko nema sluzbu bezbjednosti da je jaka minimum kao UDB-a, ima da gleda kako u njegovoj zemlji komandira CIA i poslanici SAD. Kod predsjednika koji je bio u SDB bit ce uvijek jaka SDB, i moci ce da ne dozvoli tudjoj da kontrolira situaciju jer ce je kontrolirati on. To vam je kao i sa zenom, ako je ne mrdate vi mrdace je neko drugi,ako ne hranite svoju jaku vojsku,hranicete tudju.

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
17:21 03.04.2015.

Hehe, kao sto sam i predvidio prije par sati kada sam napisao komentar na temi o kim jong un-u da ce ubrzo doci i clanak o putinu pa mi je isti komentar obrisan u roku odmah :)

VL
SP
spenic60
17:30 03.04.2015.

Putin je anjpametnij i najmocniji politicar danasnjice ,ne opravdavam sa tim sve njegove odluke i postupke. Medutim danas je potpuno jasno kolike su njegove mmoci . Zatim, vecina naroda ga voli . I da nema jednog Putina , danas bi Svijet imao sasvim drugacije granice. Tko bi onda ugasio Americke apetite ???

VL
OO
oooooooooo
18:21 03.04.2015.

opet ti rusi,postave iskusnog obavjestajca za sefa pa sad cia i ostalih 15 americkih obacjestajnih agencija imaju tezi posao, sramota jedna pa kud taj svijet ide nemozes vise ni posteno spijunirati

VL
DU
Deleted user
17:16 03.04.2015.

Joj kako večernjak svrbi ovaj Putin

VL
DU
Deleted user
17:45 03.04.2015.

Je li ovo jos jedna placena reklama onih CIA saljivdjija? Putin je u narodu popularniji nego bilo koji Zapadni "demokratski" drzavnik, osim mozda Madjara Viktora Orbana, koji se isto Amerikancima ne svidja... To je valjda trend - sto se drzavnik manje svidja Amerikancima/globalistima/"demokratama", to je popularniji u vlastitom narodu.

VL
KI
Kissinger
19:49 03.04.2015.

zar morate baqš sve prepisivat.glede američkih obavještajnih službi i možebitne njihove kontrole javnosti(javni nadzor) to okačite mačku o rep,pitajte frau merkel i ostale njihove saveznike smijuli žešće prdnuti ili šaputati.

VL
ET
etobicoke1
23:06 03.04.2015.

America kao drzava postoji 270 godina, a u cijelom tom razdoblju oni su ratovali 240 godina a samo su u miru bili 30 godina. Sada ako uporedimo ratovalje ameriku sa rusijom, meni tu uopce nema uporedbe. Americani su u zadnjihh 15 godina ubili u svim svojim ratovima 2.500,000 ljudi. Ako vam ove cinjenice neznace nista, onda nesto nije u redu svama

VL
Avatar Navrdeda
Navrdeda
12:14 04.04.2015.

Francuska, Nemačka i Poljska zabrinute izlaskom Rusije iz CFE...... U saopštenju sa kraja sastanka šefova diplomatija „vajmarskog formata“ kaže se da je to „još jedan signal za uzbunu, poslat iz Moskve, koji ne pomaže uspostavljanju poverenja i sigurnosti na našemm kontinentu“. Francuska, Nemačka i Poljska zabrinute su izlaskom Rusije iz Zajedničke konsultativne grupe CFE, kaže se u komentaru sa sastanka ministara inostranih poslova „vajmarskog formata“ koji se održao u petak u poljskom Vroclavu. Tekst komentara je objavljen na sajtu MIP Nemačke. „Francuska, Nemačka i Poljska su zabrinute izlaskom Rusije iz Zajedničke konsultativne grupe… o Sporazumu o konvencionalnim oružanim snagama u Evropi (CFE)“, kaže se u komentaru. „To je još jedan signal, poslat iz Moskve, koji ne pomaže uspostavljanju poverenja i sigurnosti na našem kontinentu, ali će još više da oslabi arhitekturu bezbednosti u Evropi“, navodi se o saopštenju sa kraja susreta.

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
17:06 03.04.2015.

moj bio litam nije nojmalana...lek...milsim ček, če4k če lek...ne daans..

VL
DU
Deleted user
17:28 03.04.2015.

to planira i vasa...

VL
AA
aabbcc
11:12 04.04.2015.

Putin je zlo koje se neda podmititi i korumpirati da sluzi tudjim interesima i treba ga pod hitno smijeniti i tu postaviti nekoga polusnog .

VL
VV
Vrazje Vjestice
18:53 03.04.2015.

ima i hrvatska svog putina, samo što ovaj naš još nije na vlasti, ali silno želi biti.

VL
BR
brojevi
21:10 03.04.2015.

Agent Putin tipičan je primjer malog iskompleksiranog primitivca kojem je *važnost* udarila u glavu. U vlastitoj nemoći da išta pozitivno napravi za svoju zemlju, pribjegava njemu dobro poznatim KGB metodama. Međutim, u nastojanju da izlijeći svoje komplekse nevažnosti, gura Rusijuu u još veče siromaštvo i beznađe. Najžalosnije od svega je da nesvjesno radi za interese *Zapada*.

VL
ZA
zagrebHR
19:21 03.04.2015.

brko, ti si opsjednut cionističkom zavjerom, istina je da postoje globalne koje strukture kontroliraju svjetske financije i da židovski lobi djeluje na globalnoj razini ali za tebe su svi koji misle drugačije cionisti i židovi, svi osim bezgrešnog Putina, jesi li mu napravio totem da čuvaš njegovu čistoću, ovim sporazumom s Iranom Obama je samo kupio vrijeme a osnovna stvar nije riješena, to je samo pitanje kakvu urotu pripremaju Rothschild grupa, Bilderberg, AIPAC, CFR, protiv Assada i Irana, samo naivac bi povjerovao da će se stvar sredit zato jer Obama hoće kupit vrijeme do kraja mandata

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
17:13 03.04.2015.

Putin nezna da ce rat izgubit u Moskvi......

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.