Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije
Povratak na članak

Pusić nije rekla predsjednici da će se kandidirati za UN


Grabar-Kitarović o Vesni Pusić i UN-u izjasnit će se kada to bude formalno

Komentari 123

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
08:22 12.03.2015.

Ako se uzme u obzir njezin došadašnji rad mjesto joj je u zatvoru a ne u UN , ali tu i nema ba špuno razlike što se tiče morala.

VL
DU
Deleted user
08:24 12.03.2015.

Ona ja kapacitet za ravnatelja OUN, samo za tajnika je prekvalificirana! Buraz joj lijepio ćirilićne natpise na Vukovarskoj u ZG, znači da ima diplomatskog takta još iz obitelji, iz iste zdjele su jeli, da se baš momački ne izrazim. Juriš na nebo, kako bi rekli "njeni"...

VL
AM
ameris
08:24 12.03.2015.

Pusićka je megalomanka.Da nije , ne bi se uopće pojavila u visokoj politici nakon 2% glasova na parl.izborima.Ova kandidatura je smijurija i nije vrijedna spomena.Ona je u svjetskim razmjerima potpuna anonimka i politički autseider.Slovenski karikaturist je nazvao "bufo-bufo".

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:40 12.03.2015.

Ništa se ne čudim... To dovoljno govori o Pusićki... Žalosno je što nam je ona uopće potencijalni kandidat...

VL
GI
gilesfra007
09:29 12.03.2015.

Nevjerojatno kako novinari mogu napraviti skandal tamo gdje ga nema. Zar nemate drugih tema?

VL
Avatar think pink
think pink
09:45 12.03.2015.

večeras idem van sa društvom... lijepo molim predsjednika da mi kaže do kada mogu ostati...i što da obučem...

VL
ZA
zagrepcaninb
08:23 12.03.2015.

Ta hajte ta najte ...... Vesnica uprla sve svoje veze, poznanstva i utjecaje pa oglasila na sva zvona: "Ja ću biti Big Vesna" ...... Hahahaha ...... Strogo kontrolirani mediji u toj priči već sudjeluju sa svim svojim "usmjerenim" perima i tipkovnicama ...... Samo neka Vesna sanja i samo neka kontrolirani mediji o tome piskaraju i spekuliraju ...... Onom tko zna čitati i misliti i zaključivati jasno je da Vesna NIKAD neće dobiti potpis Predsjednice ...... A to što je Predsjednica fina i kulturna gospođa usredotočena na svoju DUŽNOST koju začudo (za razlku od kompletne Vlasti koja je usredotočena na kontrolu medija) i obavlja, to niti Vesni niti svim ostalim KUKURIKAVCIMA i njihovim KONTROLIRANIM MEDIJIMA sa njihovim "perima i tipkovnicama" strogo kontroliranih medija neće biti jasno ...... Hahahahaha ......

VL
RI
risingsun
09:27 12.03.2015.

Prof.dr.sc Vesna Pusic je jedna iznimno obrazovana politicarka, koja je kao sveucilisna profesorica drzala predavanja u SAD-u na: The American University, Washington, D.C., Sveučilištu Georgetown, Washington, D.C., Sloan School of Management, Massachussets Institute of Technology, Sveučilištu u Chicagu, Cornell University, Ithaca, New York, The Willson Centre, Washington D.C., The Foreign Service Institut, State Departmentu te drugim akademskim, znanstvenim i srodnim institucijama . Da li se bilo tko iz hrvatske politike moze pohvaliti takvim referencama? Nitko! Sramotno je i bijedno koliko se tu zenu pokusava konstantno obezvrijediti. Ali, u zemlji koja je iznjedrila toliko lopova na visokim pozicijama, toliko diploma sa laznim znanjima, u kojima ljudi opet i opet glasaju za one politicare koji su ih vec prevarili i to ce uciniti i ponovo, ako dodju na vlast. Zaista se onda u toj i takvoj zemlji moze tako olako vrijedjati one ljude koji zaista vrijede, jer pljuvaci su ujedno i slijepci bez ikakve osobne vrijednosti.

VL
Avatar think pink
think pink
09:24 12.03.2015.

evo, ja planiram predati molbu za posao kuharice u vrtiću... pa bih molila predsjednika da razmotri je li to u redu...

VL
Avatar baracuda
baracuda
08:29 12.03.2015.

Da li su ovo novine? Prvo prenose "žutu štampu" i laži o Jeleni Rozgi. Sada "škrabaju" ono što mi već znamo mjesecima. O tome se znalo još prošle godine da joj je to cilj. A Kolinda će se izjasniti nana vrijeme jer kod Pusićke ništa nije realno.

VL
DU
Deleted user
08:44 12.03.2015.

Za nju je Hrvatska bila agresor u BiH. Prije tri mjeseca podijelila braci i društvu milijun kuna za akcije po Ukrajini i Tanzaniji.

VL
BA
balic
08:52 12.03.2015.

@tkozna------------------- Koje gluposti ti valjas,pa daj se bar informiraj kad je K.G.K. otisla sa mjesta ministrice vanjskih poslova, i kad je Karamarko dosao.. Ti si pravi dokaz da vi mali sdp niste nista nista drugo nego provokatori,mrzitelji Hrvatske i svega hrvatskog..

VL
MF
mfrgacic
10:30 12.03.2015.

Tipično hrvatski negativni komentari. Nažalost seljoberi, primitiva i jalnuši. I onda se guraju u Hrvate ?! Jadno.....

VL
ZW
zweistein
08:29 12.03.2015.

vesnica ima potporu U HRVATSKOJ 1,2% na svjetskoj razini to je cca 0,000065% na "izbornoj jedinici" na kojoj maršira za vesnicu i njen autobus glasača dovoljno

VL
PE
Peekaboo
09:59 12.03.2015.

Hahaha....samo je ponovila ono što je i sama Kolinda napravila kad je odlazila u Nato...nikog nije obavijestila...

VL
PA
parasa
09:50 12.03.2015.

Naš izvor dodaje da je Kolinda Grabar-Kitarović o mogućoj kandidaturi V. Pusić doznala iz medija.......... zato nam tako dobro ide kad se naši političari preko medija dogovaraju i korespondiraju.

VL
PR
prečkokontinent
09:01 12.03.2015.

Ne sjećam se da se KGK s bilo kim konzultirala ili obavijestila o svojoj kandidaturi za pomoćnicu glavnog tajnika NATO. Kako se to opravdava i/ili zaboravlja a ovo ne?

VL
Avatar think pink
think pink
09:15 12.03.2015.

"Pusić nije rekla predsjednici da će se kandidirati za UN" - a kitarović nije rekla predsjedniku da se potajno zaposlila u nato-u i da odlazi sa mjesta ambasadora u americi. - što je od toga dvoje jadnije???

VL
Avatar think pink
think pink
09:24 12.03.2015.

a zašto bi se itko trebao javljati predsjedniku??? pa nije joj kitarovićka mama. na to mjesto se može kandidirati apsolutno svaki čovjek koji to poželi. bez da ikoga pita. kitarovićka je malo pobrkala lončeke - misli da kao predsjenik može odlučivati o privatnim planovima svakog pojedinca.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
09:47 12.03.2015.

Ma sta ce Dr.Pusicki pomoc i bezrezervna podrška od Predsjednice !! U cemu... u oblacenju ili sta ??? Pa ne kandidira ona za sekretaricu u nekom Nato-Bataljonu !!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.