Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u pritvoru

Purda jedva čeka dan kad će ga saslušati srbijanski tužitelji

purda (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/3
15.02.2011.
u 15:55

Ne boji se saslušanja jer je nevin, rekla je Purdina supruga Slobodanka

Vukovarski branitelj Tihomir Purda, koji je od 5. siječnja u pritvoru u Zenici, nema ništa protiv toga da ga u BiH saslušaju srbijanski tužitelji u vezi s događajima za koje ga Srbija tereti.

– Razgovarala sam u ponedjeljak s Tihomirom i on mi je rekao da nema ništa protiv toga. Jedva čeka taj dan kako bi im napokon mogao iznijeti svoju obranu i reći što sve zna o događaju za koji ga terete. Ne boji se toga saslušanja jer je nevin – rekla je Purdina supruga Slobodanka.

Ključne riječi

Komentara 18

SB
sbb
16:03 15.02.2011.

Zasto je tako brzo uklonjen ovaj clanak?: . http://www.vecernji.hr/vijesti/potpisite-peticiju-ukidanje-abolicije-srpskim-zlocincima-clanak-252937

HR
hrvatin
16:15 15.02.2011.

Drzite se gospodjo,svanuti ce uskoro sunce slobode.Bog je na nasoj strani,a protiv Njega nitko nista ne moze.Prenesite pozdrave Tihomiru od svih hrvatskih domoljuba.Bog neka vas svih cuva,sada poglavito njega koji neduzan sada oko sebe umjesto ruku svoje djece,ima okove.

TH
thekurcula
16:15 15.02.2011.

15.02.2011. u 16:10h poirot je napisao/la: Zna li se njeno devojačko prezime? _________________________________ Stanisavljević, ali to je po majci jer njezino je prezime nosila posle razvoda roditelja. Otac se prezivao Mihajlović, Savo, ali je odavno umro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije