Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To je crni scenarij'

Puljak protiv 'ludih obećanja' Živog zida: Neće nas spasiti štampanje novca

Marijana Puljak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.04.2018.
u 16:12

Opasnije od svega je promatrati ovo sa strane i ne činiti ništa, poručila je Puljak

Jučerašnji prvi kongres Živog zida, na kojemu je između ostalog kao cilj naveden izlazak iz Europske unije i NATO-a, naišao je na kritike Marijane Puljak, predsjednice stranke Pametno.

- Nakon ludih obećanja koje smo jučer čuli u Lisinskom, jedini savjet koji vam mogu dati je uključite se i pomozite nam spasiti ovu zemlju od letećeg cirkusa. Opasnije od svega je promatrati ovo sa strane i ne činiti ništa. Neće nas spasiti štampanje i dijeljenje novca, izlazak iz svih međunarodnih integracija, udaranje po poduzetnicima, zabrane cijepljenja. To je crni scenarij i ako vas je imalo briga dignite se od fejsa i uključite se. Ljudi koje čekamo da mijenjaju stvari smo mi sami - objavila je Puljak na Facebooku.

Živi zid je na kongresu u zagrebačkom Lisinskom između ostalog predložio ukidanje valutne klauzule, smanjenje poreznih stopa, snažno oporezivanje imovine banaka i mirovinsku reformu.

Marijana Puljak
1/24
Ključne riječi

Komentara 37

DU
Deleted user
16:39 30.04.2018.

Znam da su dno jedni i drugi kad ih mediji ovako eksponiraju i tetoše....projekt kao i propala ćuprija

ST
stefj
16:28 30.04.2018.

Najeksponiraniji par u Hrvatskoj. Baš me zanima da li bi i neki drugi bračni par dobio toliko pozornosti u medijima da osnuje stranku... No ako dođu na vlast, bar se zna, sve ostaje unutar obitelji...

DU
Deleted user
16:52 30.04.2018.

Zivi zid je skup diletanata i neznalica,koje si razbacuju supljim frazama i floskulama.Obicna sekta,koju nitko ne dozivljava ozbiljno.Glasati za njih je cak i opasno! Jedan primjer: Kazu izici ce iz EU? Dobro,podrzavam,i ja sam protiv EU.E sad bi ih pitao: sto ce uciniti s 400-600 tisuca Hrvata,koji ce se onda morati vratiti u Domovinu? Kako ih misle zaposliti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije