Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Čepina

Puknuo kran, tri radnika pala sa šest metara visine

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
02.07.2020.
u 14:35

Prilikom podizanja krana s košarom na visini od gotovo šest metara došlo je do puknuća metalnog produžetka krana. U tom trenutku u košari su se nalazila tri radnika.

Tri radnika teško su ozlijeđena kada je puknuo kran na gradilištu u Čepinu nadomak Osijeka, u srijedu oko 14.10 sati, izvijestila je PU osječko-baranjska. Radnici su, naime, bili u košari dizalice.

Prilikom podizanja krana s košarom na visini od gotovo šest metara došlo je do puknuća metalnog produžetka krana. U tom trenutku u košari su se nalazila tri radnika, 24-godišnjak iz Županje, 21-godišnjak i 23-godišnjak iz Babine Grede.

Ozlijeđeni radnici prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:02 02.07.2020.

To se nije smjelo dogoditi, a za neodgovorno ponašanje bi trebao odgovarati netko s imenom i prezimenom. Jadni mladići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije