Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Puki ima 17 godina, slabo čuje i vidi

Foto: Privatni album
1/3
05.09.2017.
u 15:13

Iste večeri pas je bio kod potoka u Studentskom gradu, no nitko ga nije sklonio s ulice, vlasnica ga traži već tri dana

Tri dana prošlo je kako je 17-godišnji Puki nestao iz svog doma u Zagrebu. Kako, nikome nije jasno.

Pomalo gluh, a i vid ga ne služi najbolje, krenuo je kud su ga noge nosile. Iste večeri vidjeli su ga u Studentskom gradu, kod potoka u blizini tvornice Jadran, no ostao je na ulici. Dojava gdje je Puki viđen podijeljena je na stranici SUZA-e, na kojoj je objavljena i njegova fotografija snimljena u blizini potoka.

– Puno su mi pomogli, a u tim trenucima važno je da čovjek ima neki oslonac, da zna da nije sam – kaže vlasnica Irena G, koja je pretražila područje gdje je Puki uslikan, ali nije ga našla. No, prema posljednoj dojavi, njezin je pas živ.

– Doznali smo da ga je uzeo jedan gospodin, Puki je čipiran pa se nadam da će nam ga vratit – ističe gospođa Irena.

Kad je odlutao od kuće, Puki je oko vrata imao plavu ogrlicu. Ako imate bilo kakvu informaciju, ako znate tko je gospodin koji je psa uzeo, javite na 091/17-04-708.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije