Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN POČINITELJ

Pucnjava na farmama: U Half Moon Bayu u Kaliforniji ubijeno sedam osoba

Suspect is arrested by law enforcement personnel after a mass shooting in Half Moon Bay
Foto: ABC AFFILIATE KGO/REUTERS
1/2
24.01.2023.
u 07:00

Sedam osoba ubijeno je u pucnjavi na dvije lokacije u gradu Half Moon Bayu, na obali na sjeveru Kalifornije, a čini se da ih je počinila ista osoba, koja je privedena, izvijestile su lokalne vlasti.

Grad Half Moon Bay nalazi se oko 50 kilometara južno od San Francisca. Policajci koji su se odazvali na poziv na prvoj su lokaciji našli četiri poginule osobe i još jednu ranjenu, a zatim su na drugom mjestu u blizini našli još tri mrtve osobe, rekla je na konferenciji za novinare šerifkinja Christina Corpus.

Obje lokacije na kojima su se dogodili napadi su farme, a kako je izvijestio San Francisco Chronicle, jedna od njih je farma gljiva. Snimka koju je objavio ABC 7 iz Half Moon Baya pokazuje uhićenje prilikom kojega dvojica muškaraca u civilu i jedan u uniformi, s oružjem u ruci, zapovijedaju muškarcu da iziđe iz automobila. Osumnjičenik za pucnjavu je izišao, srušen je na zemlju i pretražen. Ubrzo je na mjesto događaja stiglo još naoružanih policajaca u uniformi.

U osumnjičenikovu automobilu pronađeno je oružje, rekla je Corpus.

Zadnje masovno ubojstvo dogodilo se prije samo dva dana u Monterey Parku gdje je u pucnjavi ubijeno 11 osoba. O pucnjavama je obaviješten i američki predsjednik Joe Biden, napisala je na Twitteru njegova glasnogovornica Karine Jean-Pierre. Predsjednik je "pozvao savezne snage reda da pruže svu potrebnu pomoć lokalnim vlastima", dodala je.

Ključne riječi

Komentara 10

AK
aktuelno
07:37 24.01.2023.

To je demonkracija koju oni izvoze po svijetu.

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
07:38 24.01.2023.

Zemlja na rubu bankrota i u ratu sama protiv sebe... Zele vladati cijelim svijetom kao da je to njihova prcija! A nisu se u stanju obraniti ni od vlastitih gradjana, jer sve oruzje koje su imali poslali su u Ukrajinu!

GI
gira
09:30 24.01.2023.

Senilnom su ponovo pronašli po garaži povjerljive dokumente, to je za vas nevažna tema. Dakako, Buzin diktira tempo. Kako su teoretičari zavjera prognozirali da će senilni na polovici svog mandata dobiti nogu ćesei ostvariti.Sjajno je biti u pravu cijelo vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije