Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogodio dvije žrtve

Pucao u djecu koja su ga gađala snježnim grudama

Grudanje
Foto: Getty Images
08.01.2020.
u 07:33

Dvanaestogodišnjakinja i trinaestogodišnjak su bili u skupini mladih koja je u subotu grudama gađala automobile na cesti u Milwaukeeju, gradu s blizu 600.000 stanovnika, na sjeveru Sjedinjenih Država

Američka policija je u utorak u saveznoj državi Wisconsinu tragala za muškarcem koji je pucao u dvoje djece koja su snježnim grudama pogodila njegov automobil i ranio ih.

Dvanaestogodišnjakinja i trinaestogodišnjak su bili u skupini mladih koja je u subotu grudama gađala automobile na cesti u Milwaukeeju, gradu s blizu 600.000 stanovnika, na sjeveru Sjedinjenih Država.

"Jedna gruda je pogodila bijelu toyotu (...) i vozač je zapucao na skupinu djece, pogodivši dvije žrtve", priopćile su mjesne vlasti dodajući da im život nije ugrožen.

Muškarac je u utorak još bio u bijegu.

Podatci organizacije Gun Violence Archive pokazuju da je najmanje 500 ljudi u SAD-u ranjeno hitcima iz vatrenog oružja od početka 2020.

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Grudanje
1/29
Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
10:08 08.01.2020.

Igraš glupe igre osvojiš glupe nagrade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije