Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obećanje vlasti:

Prvi poginuli međimurski branitelj P. Jurčec dobiva spomen-područje

'varazdin/medjimurje cakovec 011007 Marijan Varga, nacelnik... Snimio Vjeran Zganec - Rogulja'
'Vjeran Zganec - Rogulja'
16.01.2011.
u 13:09

Načelnik Marijan Varga najavio je za ovu godinu i program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države, te nastavak uređenja Doma kulture Zalan

DONJA DUBRAVA - Načelnik Općine Donja Dubrava Marijan Varga najavio je za ovu godinu program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države, nastavak uređenja Doma kulture Zalan, pokretanje izgradnje poslovno-stambenog centra u središtu sela, a neće, kaže, biti zanemaren ni turistički razvoj. Varga je na prijmu za predstavnike udruga i vijećnike posebno istaknuo 9. srpnja, kad će u Donjoj Dubravi, za područje Međimurske županije, početi obilježavanje dvadesete obljetnice oslobođenja od jugovojske. Taj je dan vezan uz pogibiju Predraga Jurčeca, prvoga poginulog Međimurca  u Domovinskom ratu. Spomen-područje koje nosi njegovo ime bit će uređeno.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrvatin
15:25 16.01.2011.

Slava mu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije