Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pernar poslao poruku Sinčiću:

'Pružam ruku pomirenja, žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom'

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
12.06.2020.
u 13:35

Pozivam ga da pređe preko svih loših stvari koje su se uslijed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a, napisao je Pernar

Ivan Pernar na svom Facebooku bivšem kolegi Ivanu Viliboru Sinčiću uputio je poruku. Kaže da mu je žao što ga je nazvao izdajnikom i masonom te da ovim putem pruža ruku pomirenja.

"Hrvatska nema vremena, ujedinjenje je nužno. Ovim putem želim pružiti ruku pomirenja predsjedniku Živog zida, Ivanu Viliboru Sinčiću. Griješili smo jedni i drugi, žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom, kada bih to o njemu mislio, ne bih mu danas pružio ruku. I dalje vjerujem u njegove dobre namjere i u njega kao osobu. Vjerujem da je i s njegove strane isto.

Pozivam ga da pređe preko svih loših stvari koje su se usljed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a.

Ono što nas je vezalo sve ove godine, veće je od onoga što nas je razdvojilo", napisao je Pernar.

Video: Andrej Plenković i Davor Bernardić najizgledniji kandidati za hrvatskog premijera

 

Komentara 15

Avatar otacdomovine1
otacdomovine1
13:45 12.06.2020.

Panika, ostaje se bez saborske plaće... :)

HR
hr76
13:39 12.06.2020.

Živi zid obećavao je biti izvor promjena, a na kraju su , poput Mosta, zaboravili ideale kako bi napunili džepove. Gotova je ta priča.

Avatar Matteo1212
Matteo1212
13:50 12.06.2020.

Možda nakon ovih izbora, ovaj niš koristi dvojac napokon bude prisiljen početi nešto i raditi u životu😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije