Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Samoboru

Automobil naletio na roditelje s djecom na pješačkom prijelazu, dijete preminulo u bolnici

Nesreća u Samoboru
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
18.11.2017.
u 20:36

Policija javlja kako se nesreća dogodila na Trgu kralja Tomislava kod kućnog broja 15.

Jedno dijete je poginulo, a jedno je teže ozlijeđeno u teškoj nesreći koja se u subotu malo iza 18 sati dogodila na Trgu kralja Tomislava u Samoboru, priopćeno je iz PU Zagrebačke.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila na obilježenom pješačkom prijelazu kada je automobil naletio na roditelje s djecom koji su u tom trenutku prelazili cestu. U naletu automobila dvoje djece je ozlijeđeno, te su oboje prevezeni u bolnicu gdje je nakon nekog vremena nažalost jedno od njih preminulo.

Nesreća u Samoboru
1/16

Policija je u subotu poslijepodne radila očevid kako bi se ustanovili uzroci nesreće. Neslužbeno se doznaje da je vozilom upravljala žena, a dok se ne okonča očevid neće biti poznato je li se nesreća dogodila zbog prebrze vožnje, nepažnje ili nečeg trećeg.

Za sada nije poznato ni je li vozačica bila pod utjecajem alkohola

Komentara 59

MO
modovisisajteMaraschino
22:18 18.11.2017.

Istina vozačica je tu kriva ali pješaci, nemojte samo tako na "zebru" očekujući da će auto samo tako stati... prvo budite sigurni da će se zaustaviti...

ST
Startrack
22:30 18.11.2017.

Htio bi da jos potvrdim sto je ovaj napisao. Pjesaci nevjerujte nikad vozacima. Uvjek na pjesackom okrecite glavu. Ovo je vrlo tuzno da cjela obitelj nastrada. Milijuni bdla je za volanom.

OS
osica
21:36 18.11.2017.

Užas !!! Blagi Bože, još jedno dijete umrlo pod kotačima, drugo ozlijeđeno. Sve drugo nevažno za te jadne rooditelje. Poveli su djecu preko pješačkog ljudi moji .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije