Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao

Priveli 45 godišnjaka: Opljačkao 10 kladionica diljem Zagreba

lisice
Duško Jaramaz/PIXSELL
25.03.2013.
u 11:46

Vladu Š. (45) sumnjiči se da je sportske kladionice opljačkao u razdoblju od 4. studenog do 14. ožujka. Prilikom pljački bio je djelomično zamaskiran. Nosio bi šiltericu s natpisom Sumamed, a zaposlenike bi preplašio plastičnim pištoljem

Policija je privela Vladu Š. (45) kojeg se sumnjiči da je od 4. studenog do 14. ožujka opljačkao 10 sportskih kladionica diljem Zagreba. Razbojnik bi koristeći javni prijevoz došao do sportske kladionice. Bio bi djelomično zamaskiran. Nosio bi šiltericu plavo-bijele boje s natpisom Sumamed, a zaposlenike bi preplašio plastičnim pištoljem i ukrao novac. Na ovakav način ukrao je ukupno 44 tisuće kuna. Njegove snimke bile su objavljene u medijima, a na kraju ga je pronašla policija. 

>> Opljačkana mjenjačnica u centru Pule

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
06:44 17.05.2015.

kad se ne može legalno,onda se ide ilegalno,samo dokad?Za par mjeseci(?)užitka,odležat će više od godine,a još i novac vratiti,loša matematika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije