Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB

Pripadnici Tornada napali Daruvarca? Policija nije potvrdila niti demantirala

Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/4
09.06.2019.
u 15:45

Podsjetimo, prije nekoliko dana nakon što mu je umanjena presuda s 5 na 4 godine zatvora zbog brutalnog premlaćivanja, teškog ozljeđivanja i prijetnje 18-godišnjakinji Daruvarac se 'žalio' kako je šokiran da se toliko može dobiti za jedan slomljeni nos.

Zadarska policija oko 1.40 iza ponoći u nedjelju dobila je dojavu o masovnoj tučnjavi u Varoškoj ulici, a u kojoj je navodno sudjelovao Darko Kovačević Daruvarac s jednim članom obitelji i prijateljem dok su s druge strane navodno bili mladići iz navijačke skupine Tornado.

Ovu informaciju koja se proširila društvenim mrežama iz zadarske policije nisu potvrdili budući da u trenutku dolaska u kafić u samom središtu Zadra nisu zatekli nikog a iako nitko nije ni ozlijeđen policija, kako nam je rekla glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin, i dalje istražuje cijeli događaj. 

Tako nismo uspjeli dobiti službenu potvrdu da je Darko Kovačević Daruvarac zanijekao sudjelovanje u sukobu kao i informaciju da ga je netko polio pićem

Podsjetimo, prije nekoliko dana nakon što mu je umanjena presuda s 5 na 4 godine zatvora zbog brutalnog premlaćivanja, teškog ozljeđivanja i prijetnje 18-godišnjakinji Daruvarac se 'žalio' kako je šokiran da se toliko može dobiti za jedan slomljeni nos. 

Najavio je i žalbu sudu za ljudska prava u Strasbourgu. A da je predmetom osude mnogih u Zadru i Hrvatskoj potvrđuju i brojni komentari na društvenim mrežama u kojima se navodilo kako je ta izjava zapravo dokaz da je kajanje izrazio samo zbog umanjenja kazne. Stoga se i nakon novog spominjanja Darka Kovačevića Daruvarca u sukobima na zadarskim ulicama i dalje mogu pročitati brojne osude na račun hrvatskog pravosuđa.

Osim sinoćnjeg navodnog sukoba Daruvarac je podsjetimo u posljednjih nekoliko mjeseci negirao i svoju krivnju za sukob u zadarskom kafiću sa 27-godišnjakom, ispred trgovinskog centra sa 35-godišnjakom te odbijajući alkotest i test za droge i sumnje da je vozio u pripitom stanju.

Ključne riječi

Komentara 29

KG
Kolouh_Goran
15:52 09.06.2019.

Treba da bude sretan sa te 4 godine.Da je to mojoj kceri napravio,zatvroska kazna bi bila najmanji problem.

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
16:07 09.06.2019.

Pa jel ima kraja ovom sramocenju pravne drzave. Lik se nasetava na slobodi, mediji prenose njegove sulude izjave, stvarajuci tako jos veci kaos, istovremeno poticuci ljude da sami uzmu pravdu u svoje ruke. I rezultat je vidljiv. Vec dva puta se lik mlati na ulicama. Tip je ocigledno policijski dousnik i zato mu je i “dopusteno”ovako maltretirati ionako nakaradni pravni sustav. A krivicni zakonik je ionako pisan za ovakve “slucajeva”. Ova drzava je uistinu pala na pitanju pravosudja...

PR
prajdali100
16:32 09.06.2019.

Tko mačem siječe od mača gine.Pitanje je vremena kad će netko Daruvarcu dati nezaboravnu lekciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije