Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše Mate Mijić

Priliku izabrati već proživljeno Hrvati i Amerikanci mogu dobiti na predsjedničkim izborima

15.04.2023.
u 12:00

Problem za nas leži u tome što je Amerika kreator društveno-političkih trendova u zapadnome svijetu, ali i policajac koji je dugo pazio da svi partneri ostanu na liniji. Američki kaos tako s određenim odmakom postaje i naš kaos, a budući da u svijetu trenutačno ne nedostaje problema i nereda, nadajmo se da se 2024. ipak neće ponoviti 2020. i da će i Amerika i Hrvatska naći neke bolje odgovore na aktualna pitanja.

Komentara 1

VI
Vivian
11:46 16.04.2023.

Svijet pada u duboku politicku i moralnu krizu. Narod trazi lidere kojima mozes vjerovati i koji ne ce iznevjeriti, a to nisu Biden, Trudeau, Macron, Ursula ili Bergoglio. U Hrvatskoj, slusamo svadju, uvrede i primitivno prepucavanje Pantovcaka i Banskih dvora,, postoji pravna nesigurnost, korupcija kod vladajucih a jalova i bezidejna oporba ne daje nam bas nikakvu nadu u bolje. Cak i Crkveno vodstvo suti i nema odgovora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije