Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Kopačkom ritu

Prijetio ubojstvom prolazniku jer je fotografirao uokolo

kopački rit
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
19.03.2014.
u 12:30

Kada su stigli, vrijeđao je i policijske službenike pogrdnim riječima, a pri privođenju u više navrata prijetio im je i ubojstvom.

Ubojstvom je 32-godišnji Baranjac zaprijetio 64-godišnjaku iz Osijeka, i to zbog – fotografiranja u Parku prirode Kopački rit.

Osječanin je, neslužbeno doznajemo, u utorak šetao Kopačkim ritom i fotografirao. Naišao je na Baranjca kojemu je to zasmetalo pa se obrušio na njega. Prijetio mu je ubojstvom pa je 64-godišnjak alarmirao policiju. Mlađi muškarac tu se nije zaustavio.

– Kada su stigli, vrijeđao je policijske službenike, a pri privođenju im je u više navrata prijetio i ubojstvom – priopćio je Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Pretresli su mu dom pa su našli nekoliko grana marihuane te nekoliko grama isjeckane biljke konoplje.

Baranjac je priveden pritvorskom nadzorniku. Prijavljen je za prijetnje, kršenje javnog reda i mira te zlouporabu droga.

>>Maloljetnicu ozlijedio, a potom smrću prijetio ravnateljici

Komentara 3

Avatar tajar
tajar
19:01 19.03.2014.

Napušeni Baranjac sigurno je koristio maricu "u liječničke svrhe"!

GJ
gjurox
18:43 19.03.2014.

Sad da vidimo da li ce netko iz policije zakljuciti da je mozda plantaza u blizini :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije