Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

Prijetio susjedima, a zatim nožem nasrnuo na policajce

policija
Arhiva VL
25.06.2010.
u 13:49

Uplašeni susjedi pozvali su policiju jer je oko 1 sat iza ponoći vidno pijani Z.R. vikao i prijetio im nožem. Kad su došli policajci, Z.R. izvadio nož, a potom i sataru kojom je mahao pred očima policajaca.

VUKOVAR - Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvjestila je da je danas u ranim jutarnjim satima privela i uhitila Z.R. (49) iz Vukovara nakon što je prijetio susjedima, a potom nasrtao nožem i satarom na policajce koji su izašli na intervenciju.

Uplašeni susjedi pozvali su policiju jer je oko 1 sat iza ponoći vidno pijani Z.R. vikao i prijetio im nožem. Po dolasku na mjesto događaja u Ulicu hrvatskih zrakoplovaca, policajci B.N. i T.J. upozorili su Vukovarca da narušava javni red i da bi zbog prijetnji susjedima koji su ga pokušavali smiriti mogao i kazneno odgovarati.

Z.R. je izvadio nož zaprijetivši policajcima da će ih ubosti, a potom i sataru kojom je mahao pred očima policajaca.

Pijanog Vukovarca, izmjereno mu je 1,79 promila alkohola u krvi, policajci su svladali, zavezali i priveli u vukovarsku policijsku postaju gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, a potom će biti priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru uz kaznenu prijavu za prijetnju i napad na službenu osobu.

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:17 25.06.2010.

Ajme jel to nova vukovarska gostoljubivost? Nekad sam volio ići u vukovar!

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
18:31 25.06.2010.

. ..To što su u CRVENOM VUKOVARU POSIJALI\"VELLIKE\"Hrvatine sa Markovog trga und Pantovčaka-TEK ĆE DA DOĐE NA NAPLATU SA OVE STRANE DUNAVA(Tuđman&Co.) . ..

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
18:34 25.06.2010.

. ..I SA ONE STRANE DUNAVA(MiLLošević&CCo.). ..POSLIJE TITA-TITTO. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije