Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo u Vinkovcima

Prijetio nožem i ukrao torbicu radnici, građanin ga uhvatio i vratio torbicu vlasnici

Pixabay
31.12.2021.
u 12:51

Nedugo potom počinitelj je uhićen

Iz PU Vukovarsko - srijemske izvijestili su kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Razbojništvo".

Prema navodima policije 41-godišnjak je 29. prosinca, oko 17,30 sati, sa zaštitnom maskom na licu u poslovnici tvrtke igara na sreću u Vinkovcima od 54-godišnje zaposlenice uz prijetnju nožem zatražio novac.

- Dok je zaposlenica krenula prema kasi, 41-godišnjak je sa stolca uzeo njenu torbicu i udaljio se iz poslovnice. Sustigao ga je građanin koji mu je oduzeo otuđenu torbicu i vratio je 54-godišnjakinji, navode iz policije.

Nedugo potom počinitelj je uhićen te je, po provedenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Nova godina - Ovo su najpopularniji novogodišnji običaji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije