Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ MOLI POMOĆ

Prije tri dana nestao Dario Šnajder. Jeste li ga vidjeli?

Foto: PIXSELL/Nestali.hr
1/2
10.12.2020.
u 17:04

Radi na građevini, njegov kolega je prijavio nestanak jer nije dva dana došao na posao. Njegov šef je inzistirao da ga se potraži jer je, kako kaže, vrijedan radnik i kolega, kazala je majka mladića

Prije tri dana nestao je 30-godišnji Dario Šnajder iz Bjelovara. Kako se navodi na stranici Nestali, mladić je u trenutku nestanka na području Sesveta u Zagrebu nosio crni kratki kaput, plave traperice i crne tenisice. Visok je 175 cm.

- Znam da nije po bolnicama, a policija je zadnji signal od sina ulovila u četiri ujutro. Radi na građevini, njegov kolega je prijavio nestanak jer nije dva dana došao na posao. Njegov šef je inzistirao da ga se potraži jer je, kako kaže, vrijedan radnik i kolega. Ovo zbilja nije uobičajeno za njega - ispričala je za 24sata majka Zdenka Šnajder koja inače živi u Crikvenici.

Foto: nestali.hr

Nestali 30-godišnjak zadnji put je viđen u ponedjeljka kad se udaljio s adrese u Sesvetima. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr ili majci Zdenki na broj 0996870629.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije