Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privedene dvije osobe

Novi sukob na ulicama Vukovara, 19-godišnjak završio u KBC Osijek na liječenju

Podstrana: Policija kontrolira propusnice vozača na jednoj od kontrolnih točaka
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
10.12.2020.
u 12:13

Prema neslužbenim informacijama, privedene su dvije osobe koje su otprije poznate policiji po sličnim incidentima.

U srijedu, oko 15.40 u vukovarskoj četvrti Borovo naselje došlo je do fizičkog sukoba u kojem je 19-godišnjak teže ozlijeđen. On je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u KBC Osijek na liječenje.  

"Policijski službenici su po zaprimljenoj informaciji o događaju započeli intenzivno kriminalističko istraživanje koje je nedugo zatim rezultiralo uhićenjem dviju muških osoba koje se dovode u vezu s događajem. Osobe su dovedene u službene prostorije policije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje", piše u izvješću policije.

Prema neslužbenim informacijama, privedene su dvije osobe koje su otprije poznate policiji po sličnim incidentima.

Glasnogovornica PU Vukovarsko-srijemske Martina Halas kazala je kako do završetka kriminalističkog istraživanja ne mogu davati nikakve informacije. Isto tako nije htjela ni potvrditi ni demantirati da je riječ o još jednoj tuči navijačkih skupina iz Vukovara. 

Ključne riječi

Komentara 63

DU
Deleted user
12:37 10.12.2020.

Čim nema inicijala i neće se ništa reći prije kraja istrage jasno je da su srbovi istamburali Hrvata

ID
ivo.dzinic
13:06 10.12.2020.

Opet srbi prebili hrvata dok nema imena i prezimena uhicenih cak ni inicijala. Da je obrnuto vec bi vecernji objavio i slike uhicenih i drug Pupi bi odradio obracanje javnosti kako su jadni srbi opet ugrozeni i treba im dati veca prava.

DU
Deleted user
12:29 10.12.2020.

Čim zbog istrage ne može dati informacije dala je dovoljno informacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije