Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas na Braču

Prije pljačke mjenjačnice djelatnicu pratio i ubio kod kuće

mjenjačnica, supetar (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/4
02.12.2011.
u 08:39

Sef je pronađen u četvrtak navečer na trajektu Hrvat koji je plovio iz Supetra u Split

Silvija Lučić iz Supetra na Braču pronađena je mrtva u spavaćoj sobi obiteljske kuće u četvrtak oko 22.35 sati. Glava, ruke i noge bili su joj omotani ljepljivom vrpcom. Sat i pol prije pronalaska tijela bračku policiju nazvala je Sandra B., kolegica ubijene, koja radi u mjenjačnici na supetarskoj rivi.

Bilo joj je sumnjivo što se nakon zatvaranja mjenjačnice Silvija nije javljala na mobitel. Policija je izašla na teren, vrata mjenjačnice bila su otvorena, ali ne i provaljena, a sef u kojem je bio novac bio je iščupan. Sef je pronađen iste večeri na trajektu Hrvat koji je plovio iz Supetra u Split.

Neslužbeno, djelatnici su na trajektu primijetili osobu koja se sumnjivo ponaša te su pozvali policiju.

– Na obavijesni razgovor u policiju privedeno je šest osoba. Policija radi na rasvjetljavanju ovog slučaja – izjavila je Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

– Mjenjačnica je na vrlo frekventnom mjestu, odmah do poslovnice Jadrolinije. Tu su još dvije pekarnice i kiosk s novinama pa nije jasno kako nitko nije vidio što se događa – jutrošnji su komentari u Supetru.

Na Braču se priča da je pljačkaš najvjerojatnije Silviju pratio nakon što je zatvorila mjenjačnicu do kuće. Tamo ju je mučio i ubio te joj ukrao ključ mjenjačnice koju je poslije opljačkao.

Komentara 72

NN
nije nego
13:49 02.12.2011.

Koje nemani žive među nama..........

OB
-obrisani-
09:02 02.12.2011.

dobro vam je Thompson otpjevao ---E-moj NARODE,eheheheheheh

OB
-obrisani-
12:23 02.12.2011.

EUjanez promjeni prstić kojim se \"igraš\"...;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije