Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unaprijed osmišljen plan

Prijavljena za prijevaru: Prije 12 godina posudila više od 30 tisuća kuna koje nije vratila

Novac/Ilustracija
Davor Puklavec/Pixsell
27.11.2020.
u 11:50

Od 2009. do 2015. vratila je dio novca, ali ne i preostali iznos, što je bila dužna učiniti prema pravomoćnoj presudi građanskog suda

Zagrebačka policija osumnjičila je 59-godišnju ženu da je na prijevaru iskoristila poznanstvo s muškarcem kojem ni nakon sudske presude nije vratila 33 tisuće kuna posuđenih prije 12 godina.

Osumnjičenu ženu terete da je prema unaprijed osmišljenom planu stjecanja koristi iskoristila poznanstvo s oštećenim od kojeg je u lipnju 2008. posudila novac.

Poznanika je, sumnjaju u policiji, dovela u zabludu jer se pisanom potvrdom obvezala vratiti posuđeno u sljedećih mjesec dana iako je znala da to nije u mogućnosti.

Od 2009. do 2015. vratila je dio novca, ali ne i preostali iznos, što je bila dužna učiniti prema pravomoćnoj presudi građanskog suda.

Šteta pričinjena tim djelom iznosi oko 33,800 kuna, utvrdila je policija.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sisavac
13:15 27.11.2020.

naši vrli dušebrižnici čiji se život vrti oko ovršenih (zbog neplaćanja telefona, struje, vode...) jedva čekaju ovakve slučajeve, da ukažu kako državu nije briga o problemima zaduženih ljudi. umjesto da se svim koji posuđuju novac jasno pokaže kako završavaju oni koji bezveze uzimaju novac, a nisu sigurni da će ga moći vratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije