Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tragedija

Prijatelji se opraštaju od poginulih radnika HAC-a: 'Napustila nas je legenda, ljudina...Joža, počivao u miru'

Teška prometna na autocesti A6, poginula dva radnika HAC-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
11.08.2023.
u 12:10

Na društvenim mrežama se od poginulih radnika opraštaju prijatelji i poznanici

Dvojica radnika HAC-a poginula su u srijedu ujutro na autocesti Rijeka - ZagrebPrometna nesreća dogodila se po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije.  Nažalost, došlo je do naleta teretnog vozila na radnike i ophodarsko vozilo koje je bilo na zaustavnom traku i propisno obilježeno. 

Na društvenim mrežama se od poginulih radnika 31-godišnjeg Darija Mancea iz Skrada i 44-godišnjeg Josipa Čopa iz Lokava opraštaju prijatelji i poznanici. Na Facebook stranici Lokve Ribiči objavljena je emotivna posveta Josipu Čopu

"Da, istina je... Koliko god s knedlom u grlu priželjkivali da nije, i koliko god scenarij zvučao nemoguć'... Je.

Danas nas je napustila legenda, veliki čovjek, šaranaš, ribolovac, otac, muž i ljudina - naš Josip Čop -Čopsy.. U stravičnoj nesreći koja je pogodila njega i kolege dok su obavljali rutinski posao, naš Joža i njegov kolega izgubili su živote. Ovim putem, u ime vodstva kluba, upravnog odbora te svih članova i simpatizera kluba, te u svoje osobno ime izjavljujem najiskreniju sućut obiteljima.

Obitelj je zatražila tihu sućut. Joža, počivao u miru, neka ti je laka hrvatska gruda i bistro na vječnim vodama!", stoji u objavi tajnika Ive Grgurića. 

Prema dosadašnjim saznanjima do prometne nesreće došlo je oko 9,20 sati između čvora Ravna Gora i Vrbovsko u smjeru Zagreba uslijed naleta teretnog vozila na ophodarsko vozilo izvan kojeg su se u trenutku nesreće nalazili stradali radnici, utvrdila je policija.

VEZANI ČLANCI:

Teretnim vozilom je, kažu u policiji, upravljao državljanin Bosne i Hercegovine, a po pisanju medija riječ je o 64-godišnjaku koji je zadržan u riječkom KBC-u na liječenju. HAC je priopćio da se nesreća dogodila po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije. Ophodarsko vozilo je bilo na zaustavnoj traci i propisno obilježeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije