Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULI RADNICI HAC-A

Policija objavila nove detalje nesreće: Vozač je iz BiH, zadržan je na liječenju u bolnici

Teška prometna na autocesti A6, poginula dva radnika HAC-a
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
09.08.2023.
u 22:14

HAC je priopćio da se nesreća dogodila po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije. Ophodarsko vozilo je bilo na zaustavnoj traci i propisno obilježeno.

Dvojica radnika Hrvatskih autocesta (HAC) koja su poginula u srijedu ujutro na autocesti Rijeka - Zagreb starosti su 31 i 44 godine, a kamionom koji je naletio na njihovo ophodno vozilo upravljao je državljanin Bosne i Hercegovine, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Prema dosadašnjim saznanjima do prometne nesreće došlo je oko 9,20 sati između čvora Ravna Gora i Vrbovsko u smjeru Zagreba uslijed naleta teretnog vozila na ophodarsko vozilo izvan kojeg su se u trenutku nesreće nalazili stradali radnici, utvrdila je policija.

Teretnim vozilom je, kažu u policiji, upravljao državljanin Bosne i Hercegovine, a po pisanju medija riječ je o 64-godišnjaku koji je zadržan u riječkom KBC-u na liječenju.

VEZANI ČLANCI

Zbog prometne nesreće promet između čvora Ravna Gora i čvora Vrbovsko bio je u prekidu do 13,10 sati nakon čega se odvijao preticajnim trakom do oko 16 sati kada je normaliziran.

HAC je priopćio da se nesreća dogodila po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije. Ophodarsko vozilo je bilo na zaustavnoj traci i propisno obilježeno.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:53 09.08.2023.

Takav mu Horoskop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije