Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni

Prijatelji na Faceu kritiziraju Škare Ožbolt: Sramota za tu koaliciju!

vesna škare ožbolt, danijel kasap, hdz (1)
Danijel Kasap/PIXSELL
14.11.2011.
u 15:05

Danas ste me užasno razočarali. Vjerovala sam da ste karakterna i poštena osoba, a ovo s HDZ-om je nešto što me tjera da se pozdravim s vama i zahvalim na virtualnom prijateljstvu, jedan je od komentara.

Nakon što je ušla u koaliciju s HDZ-om, Facebook-profil Vesne Škare Ožbolt (DC) zatrpan je negodovanjem njezinih prijatelja na toj društvenoj mreži.

"Danas ste me užasno razočarali. Vjerovala sam da ste karakterna i poštena osoba, a ovo s HDZ-om je nešto što me tjera da se pozdravim s vama i zahvalim na virtualnom prijateljstvu. Ljudima kojima ne vjerujem ne želim biti ni na koji način blizu, čak mislim (nadam se da sam u krivu) da ste politički zamrznuli samu sebe zauvijek", jedan je od komentara nezadovoljnih na koji je predsjednica DC-a odgovorila sljedeće:

– Ništa ja vas nisam razočarala, ja sam u politici centar – desni centar i jasno vidim kad se netko počinje čistiti. Nemam se zašto zamrznuti jer nikome ništa nisam loše napravila, naprotiv.

Jedan komentator bio je sasvim kratak – "Sramota za tu koaliciju".

– Zašto sramota? Ja nisam ništa ukrala, a niti neću! – poručila mu je Škare Ožbolt.

>>V. Škare Ožbolt će biti na listi HDZ-a, ali će "zamrznuti" mandat

Komentara 20

DK
dkatica2
15:21 14.11.2011.

hdz@hdz.hr ---------------- nije to nikakva sramota radi se na tome da se pod svaku cijenu održi vlast koja je stvorila Hrvatsku državu , a ne da dođu na vlast e-sfrj-otovci,antihrvati , diletanti ... -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

OB
-obrisani-
15:25 14.11.2011.

što je to....DC ????....kakva je to stranka ???.....ma daj Ožboltica....se saberi...

MP
Mr.Pravda
19:29 14.11.2011.

jadnica,dali joj nogu u straznjicu i opet im trci,kao hsls,bila je nekad simpaticna,fuj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije