Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA UBOJSTVA

Pričom je namamio u stan pa napao

nova ves, policija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
13.09.2016.
u 10:15

Ubijeni Darko Keleminović višetruko je osuđivan zbog silovanja, a u zatvorima je ukupno proveo 22 godine.

“Koja je ovo ulica? Kako da iziđem? Nemam ključ!”, uspaničeno je u subotu malo poslije 11 sati s prozora stana na zagrebačkoj Novoj Vesi vikala I.T. (21).

Ubola ga u prsa

Djevojka je netom prije, kako se sumnja, preklopnim nožem u lijevu stranu prsišta ubola Darka Keleminovića (48) koji ju je prije toga pljuskama i čupanjem za kosu pokušao prisiliti da s njim ima seksualni odnos. Braneći se od njegovih nasrtaja. I.T. ga je ubola nožem koji je imala u torbi radi zaštite, jer je već bila žrtva napada. Nakon što se Keleminović srušio na pod, I.T. je nazvala policiju i Hitnu pomoć. Oni su morali provaliti u stan, jer je Keleminović zaključao vrata te je iz brave izvadio ključ. Policajci su potom I.T. odveli na ispitivanje, a tijekom nedjelje ispitana je i pred tužiteljstvom. Potom je dovedena pred sutkinju istrage zagrebačkog Županijskog suda, a tužiteljstvo je tražilo da joj se odredi istražni zatvor. No prijedlog tužiteljstva je odbijen, a I.T. su određene mjere opreza, te joj je zabranjeno kontaktirati s pojedinim svjedocima, koji su nazočili onome što je prethodilo napadu

Puštena je da se brani sa slobode dok se protiv nje vodi istraga zbog ubojstva, a stavu suda zasigurno je pridonijela i činjenica da je Keleminović višestruko osuđivan zbog silovanja, zbog čega je u zatvorima proveo ukupno 22 godine. Osim toga, u dva navrata silovanja je počinio dok je bio na uvjetnom otpustu, a iz zatvora je zadnji put izišao lani.

U svim slučajevima modus operandi bio mu je isti. Na cesti ili u gradu ugledao bi djevojku kojoj bi potom prišao, ponudio joj prijevoz ili neku uslugu, nakon čega bi je seksualno napao.

Pratio je

I.T. je prišao u jednom noćnom klubu. Pratio ju je cijelu noć, te joj je kazao kako je čuo da je neki ljudi hoće oteti. Predstavio se kao njezin spasitelj, pa je djevojka počela pričati s njim kako bi čula što joj ima reći. Hodajući u jednom su trenutku došli do njegova stana, a on joj je kazao da mora otići u stan po novac za cigarete, te ju je pozvao da pođe s njim. Poslušala ga je, a kada su ušli u stan, zaključao je vrata, izvadio ključ iz brave te ju je napao. 

>> Višetrukom silovatelju zarila nož u prsa

Komentara 2

Avatar babas
babas
12:50 13.09.2016.

Sa nepoznatim otići u njegov stan,a u torbi nositi skakavac? Očito se radi o prostitutki.

GA
galimberti
11:29 14.09.2016.

Bila ona prostitutka ili ne ako nece nece! Tocka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije