Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Mikuljan

Pretučeni mladić (21) budi se iz kome: Počeo je otvarati oči i iznenadio liječnike

Ivan Mikuljan
Foto: Facebook
24.09.2018.
u 20:16

- U nedjelju je Ivan počeo disati samostalno, liječnici su uočili još neke znakove u njegovu oporavku, rekao je Mirko Klišanić, bratić brutalno pretučenog mladića.

Mjesec dana prošlo je od masovne tučnjave u Vinkovcima u kojoj je Ivan Mikuljan (21) iz Andrijaševaca teško i za život opasno ozlijeđen zbog čega je hitno prevezen u KBC Osijek. Od te noći Mikuljan je bio u komi, a kako pišu 24sata, posljednjih dana polako je počeo dolaziti k sebi.

- U nedjelju je Ivan počeo disati samostalno, liječnici su uočili još neke znakove u njegovu oporavku. U ponedjeljak je počeo polako otvarati oči. To je pomalo iznenadilo i liječnike. Prema onome što su nam rekli, nije to klasično otvaranje očiju nego ono kao kad se čovjek želi probuditi iz sna, ali ne uspijeva, očito je da se moj bratić bori s tim, što je vrlo dobro – rekao je Mirko Klišanić, bratić brutalno pretučenog mladića te dodao:

- Što se tiče ostalih parametara, oni su za sada u redu i očekujemo da će našemu Ivanu svakog dana mogao biti sve bolje.

Ivana su prije tjedan dana iz KBC-a Osijek dovezli u Opću bolnicu u Vinkovcima na Odjel za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje.

Podsjetimo, policija je podignula kaznene prijave protiv 13 mladića koji su sudjelovali u spomenutoj tučnjavi, a među njima je bio i Domagoj Culej, sin saborskog zastupnika Steve Culeja.

Ključne riječi

Komentara 6

VK
VKSS
20:25 24.09.2018.

Hvala Bogu!

AR
Armagedon
20:39 24.09.2018.

To sam i ja pomislila Hvala Bogu... a možda će nešto konkretno i reći da se zna tko je kriv

WE
weky
00:36 25.09.2018.

Bogu hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije