Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKOVLJE

Pretučena starica satima ležala s krvavim ranama i masnicama

jakovlje,policija,pretučena starica (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
03.05.2013.
u 23:37

Policija još uvijek istražuje tko joj je nanio ozljede. U kući već dugi niz godina živi sama

Teško pretučenu i bez svijesti zatekla je policija u petak prijepodne 77-godišnju Đurđicu K. (77) koja je s krvavim ranama i masnicama na glavi i tijelu nekoliko sati ležala na podu svoje kuće u Jakovlju. U kući već dugi niz godina živi sama, a nekoliko kuća dalje niz ulicu stanuju njezini rođaci.

Policija još uvijek istražuje tko joj je nanio ozljede zbog kojih se liječnici još uvijek bore za njezin život. Inspektori su gotovo cijeli dan pretraživali unutrašnjost kuće i dvorište u potrazi za tragovima, a prema prvim informacijama počinitelj nije imao pomagača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije