Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sutkinja Grahovac:
Povratak na članak

'Ne bi trebalo biti mjesta za ovakve ljude u nogometu'

Željko Širić osuđen na četiri godine zbog tzv. poštenog suđenja.

Komentari 50

DU
Deleted user
09:51 25.03.2014.

ako ovaj bude oslobođen onda treba sudove ukinuti u uvestui rulju i ulicu. rezultat će biti pošteniji.

VL
AS
ante_slavonac
09:25 25.03.2014.

Jedno 15 godina strogog zatvora pa će biti poštenog suđenja za sve.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
10:18 25.03.2014.

Mozes misliti ovo je bio "Dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza"? Sto je onda sa nizim strukturama?

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
10:20 25.03.2014.

Cuj "on nebi primio mito da ga ovaj nije potaknuo", haloooo...?

VL
DR
dragica949
10:21 25.03.2014.

Hrvatska,mala zemlja velikih apsurda.Daje se mito,da bi se pošteno sudilo,daju se stotine tisuća eura,pjevačima,da nebi pjevali...Gdje je tome kraj?

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:38 25.03.2014.

Bravo za Maleša. Kopiju presude treba poslati Michelu Platiniju, uz napomenu da je svo vrijeme dok je Širkan drmao sudačkom komisijom službeni stav HNS-a bio "nema nikih problema". Slijedeći put kad zaprijete sankcijama zbog "uplitanja politike u šport", nek imajuaju na umu da time štite kriminalce i one koji su spremni na sve da bi zaštitili svoje beneficije. Zna se da je Širkan bio čovjek od najvećeg povjerenja Markovića i Mamića.

VL
SJ
Sve je uzalud
10:21 25.03.2014.

.......pravosuđe da crkneš niti imaju vagu niti kriterija...........sve rade napamet i organoleptički....jučer su one oslobodili za krađu love u škveru..................

VL
Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
13:37 25.03.2014.

Željko je domač, hrvatski, spretan i sretan i ne treba ga sada posebno osuđivati jer je samo imal nesreču da ga uhvate jer inače bi dalje fučkal i užival status zavičajskog autoriteta i sudačko-voditeljskog prosperiteta.

VL
ĆA
ćaćaća
11:38 25.03.2014.

siguran sam da sabo neće biti osuđen ni dana zatora..

VL
Avatar watson
watson
10:45 25.03.2014.

nema kluba zapamtite si nema kluba od prve HNL do zadnje zupanijske lige koji nije bar jednom kupavao suce ili tekmu a tko je to jedini javno priznao ? Hajduk sva politicka, policijska i sportska "elita" je umjesana svih ovihjesana svih ovih godina u kupovanje sudaca i utakmica a tko je to jedini priznao i kome je to dokazano? Hajduku , Siricu, Spajicu i Katusi Siric je govno kao i 90% sudaca i nogometnih funkcionera u HNL-u i HNS-U a glavni bedaceki u ovoj cijeloj prici ispali Hajdukovci inace ako je Siric osuden ( pravilno) mada jos nije pravomocno, red je da se i Hajduk sankcionira oduzimanjem naslova, red je red, zakon je zakon da je bilo kome u drzavi bilo u interesu da se sprijeci korupcija u nogometu i sportu opcenito drzava bi pokrenula dalekoseznu akciju i zatvorila 90% sudaca i nogometnih funkcionera naravno nikome nije to u interesu jer bi zatvarali sami sebe i zlicu iz koje jedu sva politicka, policijska i sportska "elita" je umjesana svih ovih godina u kupovanje sudaca i utakmica Hajduk je ispao bedacek u cijeloj prici i red je da im se oduzmu nalsovi koje su osvojili kupovanjem sudaca , sto su javno i priznali i sto je na sudu dolazano

VL
Avatar comandante
comandante
10:22 25.03.2014.

Bravo, iako je trebao dobiti i više!!!

VL
SQ
squalus
15:10 25.03.2014.

Ovdje se spominje Peraić...ali što je s njim??? Već godinama "drma" hrvatskim nogometom, namještajući prvenstva na hrvatskom nogometnom zapadu unazad sigurnih 10-15 godina. A kao nagradu za "pošteno delegiranje", postao je povjerenik za 1. ligu?!

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
09:36 25.03.2014.

Naravno da će biti osobođen. Kao što je ista sutkinja oslobodila i Rojsa, sa obrazloženjem da je obiteljski čovjek. Prema tome, sve svinjarije koje napraviš, možeš raditi i dalje, ak si oženjen i ako si natuko par djece.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
09:37 25.03.2014.

ak ga osudi, kaj bu rekla UEFA? da se država paća u njihova posla?

VL
ST
staro topoljanin
15:56 25.03.2014.

a nisu mu oduzeli nista od imovine sto je stekao na neposten nacin,sve to velo imanje nikada nije mogao steci sa svojim radom i tako zvanim postenim sudenjem. premalo je dobio koliko je trebao dobiti.

VL
KO
korlat
10:46 25.03.2014.

Vode li ga Mamić i Šuker u Brazil, kao nagradu za odanost i šutnju

VL
VA
vashavisost.
10:00 25.03.2014.

Ma neka guli krompire ali na Golom Otoku.

VL
IZ
Intruder_ZD
10:31 25.03.2014.

Širić za 30000€ 4 godine! Sanader za milione 15g robije (ako dobije i toliko u konačnici) fuj!

VL
OB
Objektivno...
16:35 25.03.2014.

U presudi se ništa ne spominje jel Širić sve one nekretnine u elitnim dijelovima i centru Osijeku, na morskoj obali zaradio od plaćice tajnika neke osječke sportske udruge ili ....?? Mislim, Sanaderu su oduzeli sve živo što ima... i puncu i punici i kćerima..., a ni Širić ne zaostaje puno u imovini (nekretninama). Ispada da je taj jadni Širić sada najveća žrtva poštenog suđenja za koje se toliko borio. Čovjek je samo ko poštar za Božić nosio 30.000 eura u Osijek svom ortaku... Koji je prije toga umro!? Al nema veze, nije valjda nosio sebi. Kad bi javnost samo znala koliko je Širić sebe nesebično davao držeći u svom kafiću Galerija silne radionice iz poštenog suđenja. A jooooj... ne zna im se broj. Suci iz obližnjih sudova su se u Galeriji naprosto napajali Širićevim iskustvom... Tako da osječki pravi suci nisu morali ići na seminare po kojekakvim Dubrovnicima, Opatijama... Širić im je besplatno držao seminare maltene pod nosom. Kažu da su neki i u notese bilježili kako se pošteno sudi. Da, da... ne vjerujete? Eto, čitam danas u Jutarnjem da su se u mrežu uhvatile dvije sitnije ribice iz gruntovnice? Ko im je kriv ad su krivo zapisivali Širićeve poučke. Oni pravi krupniji kapitalci još uvijek plivaju mutnim vodama... Ali, ... mreža se povlači... vode sve manje, krupnija riba se povlači prema dnu... Očekuje se uskoro koji som sa brkovima. A možda i naočalama... protezom... A možda i koja štuka, deverika... neka mala praksla s kojom se poribljava i hrani krupnija riba Ide Veliki petak, treba kvalitetne ribe u ribarnicama

VL
Avatar pretplatniik
pretplatniik
11:14 25.03.2014.

Predsjednik Bayerna za utaju miliuna eura 3.g. zatvora.Nogometaši koji su namjestali utakmice kod nas najviše 7 mjeseci zatvora.Menadžeri ni godinu..Dakle tražiti za ovog antipatičnog lika 8.g. zatvora za to djelo je apsurd.Nije mi nikako simpatičan i mora dobiti zatvorsku kaznu ali šta je previše je previše.Te 4.g. je prevelika kazna.Nogometaši su onda trebali dobiti min. 5.g. po tome...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.