Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezna vožnja

Preminuo vozač koji se s traktorom prevrnuo nedaleko od Daruvara

traktor
Marijan Sušenj/PIXSELL
31.07.2013.
u 13:05

Vozač je ispao kada se traktor prevrnuo. Vozilo mu je nanijelo teške ozlijede zbog kojih je preminuo u KBC Dubrava

Samo nekoliko dana nakon što je policija traktoristima izdala upozorenje zbog učestalih stradavanja u nesrećama u kojima su sudjelovali traktori, ponovno je jedna osoba na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije izgubila život pod traktorom.

Naime, od posljedica nesreće u KBC-u Dubrava preminuo je 56-godišnji A.M. iz Daruvarskog Brestovca. On je jučer oko 13 sati upravljao neregistriranim traktorom marke "Rakovica" kroz nenaseljeni dio između Daruvarskog Brestovca i Pehovca, nedaleko od Daruvara. Policija navodi kako nije prilagodio brzinu vozeći nizbrdo, desnim kotačima zahvatio je bankinu i izgubio nadzor nad upravljačem.

Prešao je na lijevu stranu kolnika te sletio u putni jarak. Vozač je ispao kada se traktor prevrnuo. Vozilo mu je nanijelo teške ozlijede zbog kojih je preminuo u KBC Dubrava. Vozač traktora je šesta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području PU bjelovarsko-bilogorske, odnosno četvrta u samo mjesec dana.

>> Traktorist se prevrnuo na cesti i preminuo na putu do bolnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije