Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Preminuo dječak na kojeg je naletjela Hitna: 'Majka je u totalnoj komi, pada u nesvijest'

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
03.09.2016.
u 10:27

Vozač je prošao alkotest, ali se još čekaju rezultati uzoraka krvi i urina.

Dječak (14) na kojeg je u srijedu u 21.50 sati u Donjoj Bistri naletjelo vozilo Hitne pomoći preminuo je u petak poslijepodne u Klaićevoj bolnici.

Lovro Hrlić i dvojica prijatelja vozili su se na biciklu kada je na njega doletjelo vozilo Hitne pomoći iz suprotnog smjera te ga odbacilo u kanal. Dječak je prevezen u bolnicu gdje je operiran i stavljen u induciranu komu, no ozljede su bile preteške, pišu 24 sata.

Kako se doznaje iz policije, vozilom marke Citroën Jumper C zagrebačkih oznaka upravljao je D. P. (53) koje se kretao brzinom većom od 100 kilometara na sat Bistranskom ulicom. Pri kućnom broju 7c, prednjim lijevim dijelom vozila naletio je na prednji dio bicikla kojim je upravljao dječak.

Vozač je prošao alkotest, ali se još čekaju rezultati uzoraka krvi i urina. Policija je o događaju izvijestila i Državno odvjetništvo kako bi se utvrdila krivnja.

U bolnici su bili i shrvani baka i djed, a majka je, govori nam obitelj, u potpunom šoku.

- Operacija je trajala dva sata, a nakon toga su počela teći ključna 24 sata, nakon kojih su liječnici trebali znati Lovrino stanje - govori shrvani Lovrin otac Nino i dodaje da do zadnjeg trenutka nisu gubili nadu da će se Lovro vratiti.

- Mama je u totalnoj komi, pod injekcijama je, pada u nesvijest. Ne znamo što da radimo s njom - tužno nam govori Nino.

>> Vlak naletio na auto na prijelazu, jedna osoba poginula

Komentara 7

FA
Fake
11:22 03.09.2016.

Pretužno kada nas ovako mala djeca napuštaju.Počivaj u miru,sućut obitelji.

OK
okozaoko
12:52 03.09.2016.

Kako je uspio udariti dečka prednjim lijevim dijelom? Jedino ako je malac vozio posred ceste, po mogućnosti bez svjetla.

DU
Deleted user
15:46 03.09.2016.

Nema tu krivih. Niti je kriv vozač niti dječak. Sigurno vozač nije jurio po pivu većna intervenciju. Neznamodali je imao upaljene signale prednosti prolaska. Svakako tragedija za obitelj, vozača i sav narodu cjelini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije