Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija
Povratak na članak

Preminuo dječak na kojeg je naletjela Hitna: 'Majka je u totalnoj komi, pada u nesvijest'

Vozač je prošao alkotest, ali se još čekaju rezultati uzoraka krvi i urina.

Komentari 7

FA
Fake
11:22 03.09.2016.

Pretužno kada nas ovako mala djeca napuštaju.Počivaj u miru,sućut obitelji.

VL
OK
okozaoko
12:52 03.09.2016.

Kako je uspio udariti dečka prednjim lijevim dijelom? Jedino ako je malac vozio posred ceste, po mogućnosti bez svjetla.

VL
DU
Deleted user
15:46 03.09.2016.

Nema tu krivih. Niti je kriv vozač niti dječak. Sigurno vozač nije jurio po pivu većna intervenciju. Neznamodali je imao upaljene signale prednosti prolaska. Svakako tragedija za obitelj, vozača i sav narodu cjelini.

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
11:45 03.09.2016.

Vozači hitne moraju na intervenciju voziti brzo i tu nema dileme. Pitanje je koliko oni to brzo smiju voziti naseljenim mjestima. To sigurno nije onoliko koliko automobil može. Mnogi od tih vozača ne mogu se riješiti te jurnjave i kadaa ona nije nužna. Vozila hitne nemaju GPS sustav pa mogu koliko mogu. Konkretno....vozila hitne jure kao luda , na otoku Lošinju, i kada rutinski idu na trajekt. Tko ne vjeruje neka provjeri.

VL
Avatar mg940
mg940
11:25 03.09.2016.

Bezrazložna jurnjava ubila život cijele obitelji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.