Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže rodbinu

Preminuli 88-godišnjak već 20 dana 'čeka' na patologiji

Varaždin smrt (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
13.05.2013.
u 14:30

U Opću bolnicu Karlovac stigao je iz udomiteljske obitelji u Krašiću, a dosad još nitko nije preuzeo njegovo tijelo na karlovačkoj patologiji

Iako je prirodnom smrću preminuo još 24. travnja, 88-godišnji muškarac još nije pokopan, nego 'čeka' na karlovačkoj patologiji.

U Opću bolnicu Karlovac stigao je iz udomiteljske obitelji u Krašiću, a dosad još nitko nije preuzeo njegovo tijelo. Međutim, kako doznajemo od ravnatelja bolnice dr. Nedjeljka Strikića, stupili su u kontakt s njegovom suprugom koja je pokrenula sve radnje za ukop na zagrebačkom krematoriju. Tako bi nakon više od tri tjedna 88-godišnjak napokon mogao počivati u miru.

– Nema nekog predviđenog roka, ukop se organizira kada se za to steknu uvjeti. Ovakvih slučajeva ima, ali sada nam se po prvi put dogodilo da se tako dugo čeka. Imamo sve više staračkih i samačkih domaćinstava pa nakon smrti moramo tragati za rodbinom. S time u vezi izvrsno surađujemo s karlovačkim Centrom za socijalnu skrb i policijom – rekao je ravnatelj karlovačke bolnice dr. Strikić.

>>Pijani 22-godišnjak autom sletio s ceste i teško se ozlijedio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije