Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKA TRAGEDIJA

Preminula majka iz Dubrovnika u koju je pucao sin, osumnjičeni završio u bolnici

Dubrovnik: Sin u obiteljskoj kući pucao na roditelje,  očevid je u tijeku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
05.06.2020.
u 09:56

Iz još neutvrđenih razloga 37-godišnjak pucao je u svoje roditelje u srijedu navečer

Ana G. (67), u koju je u srijedu navečer pucao njezin sin Drago G.(37), preminula je u četvrtak oko 23 sata od posljedica ozljeda u Općoj bolnici Dubrovnik. 

Kako nam je potvrdio ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić, 67-godišnjakinja imala je teške ozljede glave i krvarenje u mozgu, dok je stanje njegova oca B.G. (68) i dalje nepromijenjeno, no ima tešku ozljedu kralježnice. 

Naime, otac je pogođen u vrat, a oduzet mu je donji dio tijela. 

Podsjećamo, iz još neutvrđenih razloga 37-godišnjak je pucao u svoje roditelje u srijedu navečer. Nakon toga je pobjegao i tražila ga je policija. Pronašli su ga nekoliko sati kasnije, sakrivao se u obližnjem zapuštenom objektu koji se nalazio petstotinjak metara dalje od obiteljske kuće u kojoj je pucao na svoje roditelje. 

VIDEO: Dubrovnik: Sin u obiteljskoj kući pucao na roditelje, očevid je u tijeku

Policija je tražila oružje kojim je počinjen zločin, a očekuje se da će sin danas biti ispitan. 

O novim okolnostima slučaja oglasila se i PU dubrovačko-neretvanska. 

"Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 37-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela i to teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju.

Sumnjiči se da je 3. lipnja u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koja je od zadobivenih ozljeda noćas preminula u dubrovačkoj bolnici.

Osumnjičeni 37-godišnjak zbog zdravstvenih problema sinoć je hospitaliziran u dubrovačkoj bolnici, gdje je zadržan na liječenju, a nakon puštanja s liječenja bit će doveden pritvorskom nadzorniku", navodi se u priopćenju. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije