Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNI SLUČAJ IZ EKVADORA

Preminula je žena koja je oživjela dok su pripremali njen sprovod. Sin: Neće ostati na ovome

Mrtva?ki lijes
Slavko Midzor/PIXSELL
18.06.2023.
u 22:42

Informaciju o smrti Belle Montoye potvrdilo je i ekvadorsko ministarstvo zdravstva ovog petka, navodeći kako je bila pod ''stalnim nadzorom'' u bolnici u Babahoyou nakon bizarnog incidenta koji se dogodio

Žena iz Ekvadora koja je nedavno kucala na vrata lijesa u kojem je bila nakon što je bila krivo proglašena preminulom je nakon sedam dana na intenzivnoj njezi službeno i preminula. 

Informaciju o smrti Belle Montoye potvrdilo je i ekvadorsko ministarstvo zdravstva ovog petka, navodeći kako je bila pod ''stalnim nadzorom'' u bolnici u Babahoyou nakon bizarnog incidenta koji se dogodio, prenosi Sky News. Podsjećamo, bolnica je 74-godišnju Montoyu pretprošloga petka proglasila mrtvom nakon što je imala srčani udar.

I nakon što je liječnik iz bolnice obitelji istoga dana predao tijelo, da bi nekoliko sati nakon obitelj otvorila lijes i shvatila da žena i dalje diše. Bella je ostala u lijesu od 14 sati do 18:30, kada je obitelj otvorila lijes da tijelo pripremi za bdjenje. Tada su  shvatili da žena i dalje diše. “Mama mi je na kisiku. Srce joj je stabilno. Liječnik ju je uštipnuo za ruku i ona je reagirala. Kažu mi da je to dobro jer to znači da malo-pomalo reagira", rekao je njen sin Gilbert Balberán ranije. "Čak su nam dali i smrtovnicu". 

POVEZANI ČLANCI:

Sedam dana Montoya je i provela na jedinici intenzivne njege, no ovoga petka naposlijetku je i službeno preminula. Njen sin Gilberto kazao je kako još čeka objašnjenje za sve što se dogodilo, upozoravajući kako stvari ''neće ostati na ovome''. Sestra preminule Montoye kazala je kako je obitelj službeno uložila žalbu i traže identitet liječnika koji je ženu proglasio mrtvom.  

>> VIDEO U Rijeci održan i Hod za slobodu pod sloganom "Nećemo pokleknuti"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar krcedolac
krcedolac
06:25 19.06.2023.

Pa i Lazar je dva puta umro....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije