Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranije proglašena mrtvom

Žena u Ekvadoru oživjela dok su je pripremali za sprovod: Počela micati ruku i otvarati oči

Mrtva?ki lijes
Slavko Midzor/PIXSELL
12.06.2023.
u 08:37

“Malo-pomalo procesuiram što se dogodilo."

Bolnica u Ekvadoru proglasila je u petak 74-godišnju Bellu Montoyu mrtvom. Ona je zaprimljena u bolnicu zbog posljedica srčanog udara. Liječnik iz bolnice Martín Icaza obitelji je u petak u podne predao tijelo. Nekoliko sati kasnije obitelj je otvorila lijes i shvatila da žena i dalje diše.

Bella je ostala u lijesu od 14 sati do 18:30, kada je obitelj otvorila lijes da tijelo pripremi za bdjenje. Tada su  shvatili da žena i dalje diše. “Mama mi je na kisiku. Srce joj je stabilno. Liječnik ju je uštipnuo za ruku i ona je reagirala. Kažu mi da je to dobro jer to znači da malo-pomalo reagira", rekao je njen sin Gilbert Balberán. "Čak su nam dali i smrtovnicu". 

POVEZANI ČLANCI:

"Mama je počela micati lijevu ruku, otvarati oči, usta. Tudila se disati", rekao je njen sin Gilber. “Malo-pomalo procesuiram što se dogodilo. Sada želim samo da se zdravlje moje majke poboljša. Želim je živu i uz sebe”. Žena se i dalje nalazi na Odjelu intenzivne njege i pod liječničkim je nadzorom, piše El Universo. Još uvijek nema službenog objašnjenja, ni bolnica ni ministarstvo zdravstva nisu se oglasili o slučaju.

>> VIDEO Urušila se autocesta u Philadelphiji

Komentara 1

Avatar tarana
tarana
08:35 13.06.2023.

I kažu nema uskrsnuća!? Sad će ispričati kako izgleda raj i sva umrla rodbina koja se gore veseli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije