Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG POVRATA DUGA

Posudio mu novac, a kad mu nije vraćen, prijetio da će ubiti dužnika i obitelj

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.06.2023.
u 07:59

Nakon što je ispitan na  tužiteljstvu, 53-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor  zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Muškarac (53) sumnjiči se za protupravnu naplatu i protupravno oduzimanje slobode zbog čega je protiv njega pokrenuta istraga nakon što je ispitan na ODO Zagreb. Sumnjiči ga se da je u svibnju 2023. u Zagrebu prijetio oštećeniku, kojem je ranije posudio novac. Ovaj mu taj novac nije vratio, pa ga je 53-godišnjak u više navrata zvao i prijetio mu.

- Ako mi ne vratiš pare, ubit ću i tebe , a dobro neće proći ni tvoji! - prijetio je 53 -godišnjak, kako se sumnja, oštećeniku.

S verbalnih prijetnji je prešao na dijela pa ga se sumnjiči i da je s još jednom nepoznatom osobom 3. lipnja došao do kafića u kojem je bio oštećenik.

VEZANI ČLANCI

- Ubit ću te!  - zaprijetio mu je ponovo 53-godišnjak, nakon čega mu je oduzeo i mobitel.

Sumnjiči ga se i da je potom odveo na gornji kat kuće u kojoj živi gdje ga je vrijeđao i ponovo prijetio smrću i njemu i njegovoj obitelji. Osim toga, onemogućio mu je da napusti kući, odnosno, kako kaže tužiteljstvo, oduzeo mu je slobodu. Pristao ga je pustiti tek nakon što je oštećenik, nakon opetovanih prijetnji njemu i obitelji, obećao 53-godišnjaku da će mu vratiti novac. Nakon što je ispitan na  tužiteljstvu, 53-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor  zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO Opasno područje puno minskih polja koje Ukrajinci moraju proći u protuofenzivi

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:35 12.06.2023.

Tko s kamatarom sadi tikve, ne prolazi dobro, pa to ti je bolan ne bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije