Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko u Virovitici

'Premijer na odlasku već otvoreno priznaje da oni zapravo nemaju nikakav program'

program
Foto: HDZ/YouTube screenshot
1/2
05.10.2015.
u 22:30

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u svom govoru druge stranke ponovno je pozvao na sučeljavanje programa.

U dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici u ponedjeljak  navečer održan je programski skup HDZ-a i Domoljubne koalicije  za IV. izbornu jedinicu na kojem je predstavljen njihov izborni program ''Gospodarski rast, održivi razvoj i zapošljavanje: 5+Hrvatska“.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u svom govoru druge stranke ponovno je pozvao na sučeljavanje programa.

- Čuli ste svi da je predsjednica danas raspisala izbore. I znat ćemo kada počinje kampanja. A kampanja postoji za predstavljanje programa. Zato sada pozivam pozivam SDP, Kukuriku koaliciju i sve ostale stranke na sučeljavanje programa. Neka okupe svoje timove i stručnjake pa idemo vidjeti što su to napravili za hrvatski narod zadnje četiri godine i što kane dalje raditi i vidjet ćete da je to jedna nula, ništa više. Mi znamo da imamo pobjednički program, program za jaku Hrvatsku- rekao je Karamarko.

- Premijer na odlasku već otvoreno priznaje da oni zapravo nemaju nikakav program. Prije četiri godine nudili su nam fantomske planove, takozvani. plan 21. Tijekom ove migrantske krize izmišljaju A, B i C varijante, a sada je svima jasno da nemaju nikakav program. Njihov program je kažu nastavak sadašnje politike. Njihov program znači sljedeće: još više iseljenih Hrvata, još više zaduživanja, još više uništenih radnih mjesta. Sada smo treći odostraga u Europi, a njihov plan je da budemo najgori - naglasio je šef HDZ-a.

Karamarko je također istaknuo da smo jedina država u Europskoj uniji koja je više uplatila nego što je dobila iz te Unije, a vladu na odlasku optužio je da je donijela niz stihijskih i populističkih mjera s kojima je pokušala kupiti glasove hrvatskih građana.

- Bave se našim programom jer svog nemaju. Sve što imaju je mandat koji će Hrvatska pamtiti kao izgubljene godine. Te godine obilježila je politika neuspjeha, obmana, partijskog podobništva i korupcije, nedosljednosti, atmosfere obračuna i pokušaja rušenja temeljnih vrijednosti moderne hrvatske države- poručio je Karamarko u Virovitici.  

>> Karamarko: Hrvatska je u agoniji, stoga SDP pozivam na sučeljavanje izbornim programima

Komentara 71

BK
branko-kockica
22:42 05.10.2015.

Lažeš Tomo, imaju program. Protjerati što više Hrvata, osiromašiti što više Hrvata, otpustiti što više Hrvata, zadužiti što više Hrvata što više, zauvijek uništiti Hrvatsku i ostvariti jugoudbašku prčiju, to je kukurikvcima plan, cilj i program od prvih dana.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
22:43 05.10.2015.

ima program pa evo ga : Velimir Bujanec u večerašnjoj Bujici u kojoj je gostovao politički analitičar Davor Gjenero u prilogu pod nazivom 'Ludi Stipe' podsjetio je što se dogodilo proteklog vikenda u centru Zagreba kada mu je, kako tvrdi, prijetio otac premijera Stipe Milanović, kojem je posvetio cijeli prilog.

BA
barbaizamerike
22:59 05.10.2015.

ANKETA : : : program je da vkadaju dragi narode taj Milanovic je nesposoban foler bez pokrica sazno sam da se raspitivo za poso u UN boli njega briga za Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije