Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPA NEPAŽNJA

Prekršajno prijavljen jer su njegovi konji bez nadzora kaskali cestom

konji
Ivica Galović/PIXSELL
11.01.2017.
u 13:28

Ustanovljeno je da je vlasnik konja 54-godišnjak, koji je prekršajno prijavljen, a policija nije priopćila kako im je objasnio to što su njegovi konji nađeni na cesti.

Ljubav  prema  konjima  koštat  će 54-godišnjaka jer je zbog tih plemenitih životinja zaradio prekršajnu prijavu

Naime, sve je počelo kada su 10. siječnja u 19.20  policajci  koji  su bili u patroli uz kolnik županijske ceste,  kod  skretanja  za  industrijsku  zonu  u  Milanezima kraj Višnjana vidjeli dva konja. Konji su bili bez nadzora i kaskali su cestom, čime su po  stavu  policije,  ugrožavali  sigurnost  prometa.

Ustanovljeno je da je vlasnik konja 54-godišnjak, koji je prekršajno prijavljen, a policija nije priopćila  kako  im je  objasnio to što su njegovi konji nađeni na cesti.

>>Zbog jahanja “pisali” godišnji

Komentara 4

OB
ObrenM
16:27 11.01.2017.

Dobio je poticaj od Jakovine.

DU
Deleted user
21:18 11.01.2017.

tu nema ljubavi tu je samo interes taj monstrum ne vodi racuna o zivotinjama i o sigurnosti jer je ugrozio tudje zivote prema tome treba ga zatvorit a konje oduzet jer ne skrbi o njima a novac je primio samo tako se moze razgovarat u jednij pravnoj drzavi

MO
moslavina9954
11:46 12.01.2017.

A što je sa onim ljubimcem okatog i najnesposobnijeg ministra u povijesti Jakovinom, koji radi nered sa konjima u Posavini i još prijeti ljudima????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije