Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPA NEPAŽNJA
Povratak na članak

Prekršajno prijavljen jer su njegovi konji bez nadzora kaskali cestom

Ustanovljeno je da je vlasnik konja 54-godišnjak, koji je prekršajno prijavljen, a policija nije priopćila kako im je objasnio to što su njegovi konji nađeni na cesti.

Komentari 4

OB
ObrenM
16:27 11.01.2017.

Dobio je poticaj od Jakovine.

VL
DU
Deleted user
21:18 11.01.2017.

tu nema ljubavi tu je samo interes taj monstrum ne vodi racuna o zivotinjama i o sigurnosti jer je ugrozio tudje zivote prema tome treba ga zatvorit a konje oduzet jer ne skrbi o njima a novac je primio samo tako se moze razgovarat u jednij pravnoj drzavi

VL
MO
moslavina9954
11:46 12.01.2017.

A što je sa onim ljubimcem okatog i najnesposobnijeg ministra u povijesti Jakovinom, koji radi nered sa konjima u Posavini i još prijeti ljudima????

VL
BI
Biker
18:46 11.01.2017.

A da malo policija procacka lopove kojoi su pokrali Hrvatsku .... ti koji su vidjeli kako konji bez nazora se krecu kolnikom su veci konji od onih koja koje su vidjeli.a mozda su i kbile bile ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.