Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NORIN PRVI KORAK

Više od 800 tisuća kuna preostalih od 'Akcije za Milu' uplaćeno za novu humanitarnu akciju

Zagreb: Mila Rončević u pratnji roditelja odlazi na liječenje u Ameriku
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
27.04.2019.
u 20:16

Humanitarna akcija NORIN PRVI KORAK namijenjena je za liječenje spastične cerebralne paralize

Zaklada Nora Šitum na svojoj je Facebook stranici obavijestila kako je preko 800 tisuća kuna preostalih od akcije za Milu uplaćeno za  humanitarnu akciju NORIN PRVI KORAK za liječenje spastične cerebralne paralize.

- Dragi naši, po nalogu nadležnog Gradskog ureda i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, prvih 811.600,00 kn preostalih od akcije za Milu uplaćeno je za prvu prijavljenu humanitarnu akciju za liječenje djeteta pod nazivom "NORIN PRVI KORAK" (za liječenje spastične cerebralne paralize).

Nakon ove isplate, na računu Zaklade Nora Šitum preostao je iznos od 4.804.598,63 kn koji će se dalje rasporediti na humanitarne akcije za liječenje djece prijavljene na području cijele Hrvatske. Sretno maloj Nori- napisali su iz Zaklade.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:11 28.04.2019.

koliko deviznih sredstava je uplačeno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije