Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaštela

Predstavljen program manifestacije Advent u Kaštelima 2022.

najadvent
25.11.2022.
u 15:47

Željko Bebek, Jasmin Stavros, Sandi Cenov i doček Nove godine uz Alena Nižetića – samo su neki od izvođača uz koje će Kaštelani i njihovi gosti uživati ove godine u okviru manifestacije "Advent u Kaštelima 2022." na adventskoj pozornici u Novom parku u Kaštel Lukšiću.

Program adventa službeno je predstavio gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa zamjenicom Jadrankom Matok-Bosančić, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti i zajedničke poslove Antoniom Kljaić te direktoricom Turističke zajednice Kaštela Nadom Maršić.

- Nakon dvije godine pauze, nastavljamo s predivnom pričom Adventa u Kaštelima. Sve započinje 3. prosinca u 21 sat velikim koncertom Željka Bebeka, a program se završava 7. siječnja sa koncertom benda Vox Box  – bio je kratak gradonačelnik Denis Ivanović.

Više o samim događanjima kazale su zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok-Bosančić i pročelnica UO za društvene djelatnosti Antonia Kljaić.

- Nakon dvije godine pauze Kaštela ove godine ponovno pripremaju bogat program na kojem će se i ovih blagdana, posjetitelji moći zabaviti uz odabrana jela i pića ugostitelja, nastupe glazbenih izvođača te različita zabavna događanja namijenjena djeci i odraslima. U suradnji s Pomorskim športskim društvom Srdela 17. prosinca Grad će organizirati podjelu bakalara – kazala je zamjenica Jadranka Matok-Bosančić.

Kao što je kazala pročelnica Kljaić, djeci je ovo najljepše i čarobno doba godine. Pripremljena su im  brojna iznenađenja u okviru „Kaštelanske adventske bajke“. Tijekom prosinca uz dječje predstave, koncert Domenice, djecu će posjetiti Sveti Nikola i Sveta Luce te ih darivati slatkišima, a uz Čarobne animatore imat će spektakularan dječji doček Nove godine!

- Svake subote kroz adventsko vrijeme, od 26. studenog 2022., s početkom u 18.30 sati u Đardinu u Kaštel Novom uz službu riječi – upriličit će se  obred paljenja svijeća na adventskom vijencu koji će predvoditi don Darijo Ćorić, župnik župe Kaštel Novi u pratnji kaštelanskih župnih zborova, klapa i KUD-ova. Adventski vijenac tradicionalno rade profesori i učenici Srednje škole Braće Radić – kazala je direktorica TZ Kaštela Nada Maršić.

Za kraj, Alen Nižetić poziva na odličnu zabavu uz vatromet i uz želju da nas vrijeme „posluži“. 

Kompletni program Adventa u Kaštelima 2022. nalazi se ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije