Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planovi

Predsjednica otkrila gdje će provesti blagdane i što si želi za Božić

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/7
12.12.2017.
u 19:30

Na pitanje tko će kuhati predsjednica je rekla da prijatelji kažu da ona dobro kuha pa će se izmjenjivati

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otkrila je za RTL televiziju tijekom svog boravka u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, kamo je privremeno premjestila svoj ured, kako će provesti blagdane. 

'Namjeravam se povući iz javnosti, bit ću s obitelji u Zagrebu, Rijeci i u planinama oko Rijeke', izjavila je Grabar-Kitarović. Na pitanje tko će kuhati predsjednica je rekla da prijatelji kažu da ona dobro kuha pa će se izmjenjivati, ali i da je 14-godišnji sin počeo kuhati, uz pomoć YouTube-a, i to najčešće piletinu. 

Galerija: Blagdanski ugođaj u Vili Prekrižje

Kolinda Grabar-Kitarović
1/37

Dodala je da suprug i ona zajedno zamataju darove. 'Više darova posljednjih godina donosi Sveti Nikola, ali meni osobno ništa ne treba samo malo zajedništva, topline i malo odmora', rekla je Grabar-Kitarović.

Govoreći o onima koji će ove blagdane provesti skromno zbog materijalne situacije predsjednica je istaknula da bi kroz cijelu godinu, a ne samo u vrijeme Došašća, trebalo razgovarati o temeljnim pitanjima poput zapošljavanja. 

Završen dvodnevni boravak i rad u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Razgledavanjem "Božićne priče" obitelji Salaj u Grabovnici u blizini Čazme hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i njezin ured danas su završili dvodnevni boravak i rad u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a sutra se ured premješta u susjednu Koprivničko-križevačku županiju.

 "Božićna priča" obitelji Salaj jedna je od najvećih turističkih atrakcija kontinentalne Hrvatske. Ove godine imanje koje se prostire na šest hektara obasjava 2,5 milijuna LED lampica, a uređeno je i klizalište za djecu.  Predsjednica je imanje obišla u društvu domaćina Zlatka Salaja, koji je "Božićnu bajku" prvi put postavio prije 16 godina, a ove sezone očekuje 120 tisuća posjetitelja.  Predsjednica je prije Grabovnice u Čazmi posjetila Čazmatrans-Novu, vodećega hrvatskog prijevoznika, a poslijepodne se u Garešnici susrela sa Stjepanom Pavlakom, vlasnikom hotela "Garić" koji je u obnovu tog hotela uložio 20 milijuna kuna te u njemu sada radi 20 ljudi.

 Za današnjeg radnog posjeta gradovima u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji predsjednica Republike bila je u Grubišnom Polju te u Daruvaru, gdje je obišla Daruvarske toplice.  U tim je toplicama pred dovršetkom investicija vrijedna pet milijuna kuna. Riječ je u preuređenju ulaznog prostora koji će dobiti novi, funkcionalniji izgled i omogućiti razdvajanje korisnika Hrvatskoga zavoda za zdravstveno osiguranje od tzv. tržišnih, bolji protok korisnika te povećanje standarda usluge u ugostiteljstvu, što znači i novo zapošljavanje.  U Daruvaru je obišla i Centar za odgoj i obrazovanje „Rudolf Steiner“, koji ove godine proslavlja 50. obljetnicu osnutka, a bavi se pružanjem usluga djeci s teškoćama u razvoju i razvojnom riziku, odraslim osobama s invaliditetom te njihovim roditeljima, skrbnicima i udomiteljima.

Pogledajte i video: Advent u Zagrebu 2017

Komentara 50

Avatar tetina
tetina
20:40 12.12.2017.

@praščiću a ti povedi yusipovica neka ti svira trubu na novo godisnjoj veceri a mesic neka te zabavlja vicevima. ..cjeli je mandat pricao viceve puno dzepove ruskosrpskim novcem I blatio Hrvate I Hrvatsku a yusipovic nastavio , samo viceve zamjenio sa zampom

LI
lily
21:46 12.12.2017.

Previse Jugosa veceras ovdje na portalu - mrzitelja Hrvatske i Hrvata.Sramite se!!

DU
Deleted user
23:07 12.12.2017.

Ante Lovric alias Ante-portas a sto tebe boli racku sto se u našoj Hrvatskoj događa. Inače je Ante-portas bjegunac iz Hrvatske, dijete oca srbina( vojnog lica JNA) i majke muslimanke koji je pobjegao pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima iz Hrvatske Slavonije u Canada, od kuda uredno provocira po Hrvatskim portalima. Pojavljuje se na ovim portalima još pod nickom "Domestos", “Ustrangee” i još nekim anti Hrvatskim nickovima gdje sam sebi podilazi sa lijepim ispadima svoje gluposti. NE NASJEDAJTE NA PROVOKACIJE OVOG LIKA. Ante-Portas ZDS luzeru jedan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije