Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstruozno ubojstvo

'Djetetu je dala tablete i rakiju pa ga pitala: Zar si još živ?'

Chiara Pašić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
02.06.2017.
u 11:25

On je pao u nesvijest, a kada je opet digao, ona se proderala "Što si još živ?" pa ga je počela gušiti, priča poznanik bake ubijenog dječaka

Raspliće se slučaj monstruoznog ubojstva trogodišnjeg dječaka u Puli kojeg je ubila vlastita majka Chiara Rojnić, a nove detalje slučaja objavila je ekipa s Provjerenog Nove TV.

Kristijan Bijažić, poznanik bake ubijenog dječaka Denisa, kaže kako je i on čuo da je majka Chiara prvo djetetu dala tablete i rakije kako bi ga ubila.

– On je pao u nesvijest, a kada se opet digao, ona se proderala: "Što si još živ?" A on joj je rekao: "Mama, što ću ja umrijeti?" Onda je ona izgubila razum i počela ga gušiti – prenio je glasine koje je čuo Kristijan Bijažić.

Chiara Pašić Chiara Pašić
1/23

Baka ubijenog dječaka, Rita Rojnić nije htjela pred kamere. Zamolila je za razumijevanje jer na skrbi ima stariju Chiarinu kćer. Telefonski su i ona i njezina druga kći, Chiarina polusestra, potvrdile da je ona bila loše, i da se to znalo. Trenutačno je bila u postupku oduzimanja poslovne sposobnosti, a unatoč tome, institucije su joj dopustile brigu o malom Denisu.

Denisova tetka Kadifa Pašić kaže kako su oni prijavljivali sve što se događalo kada su živjeli u Bosni i Hercegovini, no nakon što se Chiara s dječakom preselila u Pulu, više nisu znali što se događa.

– Moj brat je nekoliko puta rekao da je zabrinut jer će ona nešto učiniti djetetu – rekla je Kadifa. 

Komentara 61

Avatar dmitarX
dmitarX
11:36 02.06.2017.

Nema te kazne na Zemlji za ovako nešto..

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
12:39 02.06.2017.

Ne postoji ni opravdanje ni olakotna okolnost kako za majku monstruma tako ni za institucije. Njoj doživotna, svim odgovornima otkaz i tužba. Ljudi, idite kopajte, peglajte, pjevajte, ali ne bavite se poslom gdje izravno utječete na nečije živote kada vam do istih nije stalo.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
11:54 02.06.2017.

Ako ova ne dobije 40 godina, zajedno sa njom treba zatvoriti i sudca koji će joj dati manju kaznu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije