Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovac

Požar u Optici Bašić, pola pothodnika bez struje

vatrogasci
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
27.04.2016.
u 14:26

Instalacije smo prije osam godina, kada smo ušli u prostor kompletno obnovili i mi ovaj požar vežemo sa lošom situacijom u cijelom pothodniku. Stalno curi voda, rekla je Ljubica Bašić

Zbog požara koji je izbio u radnji Optike Bašić oko 12.40 sati, dio karlovačkoj pothodnika je bez struje.  Vlasnica Ljubica Bašić za Radio Mrežnicu je izjavila da je požar izbio na elektro instalacijama u trenutku kada je u Optici bilo podosta ljudi. Iako su odmah izbacili 'fidovku' i pozvali vatrogasce, Bašić kaže kako je vatra gorjela još deset minuta.

"Instalacije smo prije osam godina, kada smo ušli u prostor kompletno obnovili i mi ovaj požar vežemo sa lošom situacijom u cijelom pothodniku. Stalno curi voda. Toplo se nadamo da su najave o obnovi pothodnika točne i da će do toga što prije doći da možemo nastaviti normalno raditi", rekla je Bašić.

>> I sanacija pothodnika je dio projekta u Nazorovoj ulici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije