Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozač primijetio dim

Požar u garaži u Zagrebu: Peugeot 406 u potpunosti izgorio, uzrok još nepoznat

Požar u garaži na Kvatriću
Foto: Čitatelj
20.04.2021.
u 10:34

Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih srećom nije bilo. Šteta  za sada nije utvrđena. Uslijed požara došlo je do začađenja zidova i oštećenja električnih instalacija iznad osobnog automobila.

Što je uzrok požara koji je 19. travnja oko 22 sata izbio na automobilu u podzemnoj garaži na Trgu Eugena Kvaternika, za sada je nepoznanica. Kako kažu u zagrebačkoj policiji, očevid bi se trebao provesti danas.  Ono  što je do sada poznato je da je požar izbio na Peugeotu 406  koje je u potpunosti izgorjelo. Vozilo je vlasništvo 28-godišnjaka koji je policiji kazao da je zaustavio vozilo u garaži, nakon čega je u kabini vozila primijetio dim.

Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih srećom nije bilo. Šteta  za sada nije utvrđena. Uslijed požara došlo je do začađenja zidova i oštećenja električnih instalacija iznad osobnog automobila. Zbog požara je tramvajski promet Kvaternikovim trgom bio obustavljen od 22.15 do 23.15 sati, a cestovni promet od 22.15 do pola sata iza ponoći. 

Ključne riječi

Komentara 2

TM
trade_mark
12:57 21.04.2021.

pa... šta garaža ne bi trebala imati one sprinklere za gašenje požara?????? kakva je to garaža??

DU
Deleted user
11:10 20.04.2021.

Nešto učestalo gore auti po Zg. Najbolje je vidjeti da li je auto skup, ako je auto jeftin vjerojatno je došlo do samozapaljenja dok kod skupih uvijek postoji sumnja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije