Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjena beba

Povjerenstvo Ministarstva zdravlja stiglo u splitsku bolnicu

Bolnica Split
Tino Jurić/PIXSELL
17.05.2012.
u 16:02

U splitsku bolnicu poslijepodne su stigli članovi Povjerenstva Ministarstva zdravlja koji bi trebali istražiti sve činjenice povezane sa zamjenom mrtvorođenih beba

Prof. dr. Šimun Anđelinović, predstojnik Zavoda za patologiju, sudsku medicinu i citologiju, dostavio je danas upravi Kliničkog bolničkog centra Split očitovanje u svezi sa zamjenom mrtvorođenih beba koje će se biti upućeno i dr. Rajku Ostojiću, ministru zdravlja.

Prema riječima dr. Anđelinovića, u očitovanju su priložene izjave svih djelatnika Zavoda za patologiju koji su bili povezani s nemilim događajem. U splitsku bolnicu poslijepodne su stigli članovi Povjerenstva Ministarstva zdravlja koji bi trebali istražiti sve činjenice u vezi sa zamjenom mrtvorođenih beba.

Komentara 1

TO
točkica1
20:21 17.05.2012.

kad ne želiš da se nešto riješi, osnuj povjerenstvo :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije