Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2,6 PO RICHTERU

Potres kod Krškog, osjetio se i u Zagrebu: 'Kao da mi je netko pogurao krevet'

EMSC
28.11.2023.
u 19:47

Potres se osjetio i u Zagrebu, Zaprešiću, Sesvetama..., a dogodio se u 19 sati

Potres magnitude 2,8 po Richteru zatresao je Sloveniju, a epicentar mu je bio četiri kilometra od Krškog te 37 kilometara zapadno od Zagreba. Potres se osjetio i u Zagrebu, Zaprešiću, Sesvetama..., a dogodio se u 19 sati. 

'Kratko, ali moćno', 'Brežice, centar. Tresli su se prozori, ormari, lusteri. Za sada nema štete, ali još jedan je uslijedio.', 'Zaljuljala se kuća', 'Ležao sam u krevetu i rekao, au brate, pa kao da mi je netko pogurao krevet', 'Osjetilo se na sekundu kratki slabi trzaj i čulo se "kvrc". Gornji grad, Zagreb', samo su neka od svjedočanstava. 

VEZANI ČLANCI: 


 
Ključne riječi

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
20:11 28.11.2023.

2,8 se niti ne osjeti. Kada tramvaj projde kroz Vlašku, više se trese...

BO
BoljiSvijet
20:55 28.11.2023.

Evo ja živim u sesvetama i ništa se nije osjetilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije