Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTOČJE KERMADEC

Potres jačine 7,1 po Richteru pogodio nedaleko od Novog Zelanda

EMSC
24.04.2023.
u 06:44

Potres se dogodio na dubini od 10 kilometara. Američki centar za upozoravanje na tsunami objavio je kako više nema prijetnje od nastanka tsunamija nakon potresa na otočju Kermadec

Potres magnitude 7.1 pogodio je otočje Kermadec u Tihom oceanu u blizini Novog Zelanda u ponedjeljak, objavio je Američki geološki institut (USGS). Potres magnitude 7.1 prema Richteru pogodio je otočje Kermadec u Tihom oceanu u blizini Novog Zelanda u ponedjeljak, objavila je američka geološka služba USGS. 

Potres se dogodio na dubini od 10 kilometara. Američki centar za upozoravanje na tsunami objavio je kako više nema prijetnje od nastanka tsunamija nakon potresa na otočju Kermadec. 

USGS prvo je objavio da je jačina potresa bila 7.3, nakon čega je smanjio magnitudu na 7.1. Snažan potres pogodio je isto otočje prije nešto više od mjesec dana, pokazuju izvješća USGS-a. Tada je magnituda potresa iznosila 7,0 stupnjeva prema Richteru.

>> VIDEO Ruski ratni zrakoplov slučajno je ispalio streljivo na grad Belgorod u blizini granice s Ukrajinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije